Aga tüplü, laptop ekranı, 1080p ve 2k monitörleri uzun süre kullanmış biri olarak güncelde 27 inch 2k 240hz monitor kullanıyorum. Valorantta hedefin e-spor duzeyine ulaşmak değilse yüksek eloda da rahatlikla oynayabilecegini dusunuyorum. Kendim de bir zamanlar elo kasmak için oynadım alışma süreci dışında bir sorunum olmadı.Kendime 2K oyun oynanabilecek bir sistem topladım 27 inc monitör bana büyük geliyor internette bazı 24inc 2K modeller var 24 inc 2K bir monitör alınır mı? Yoksa 27 inc ile Valorant CS gibi oyunlar oynanır mı?
İnsanlar aşırı büyük ikide bir başını çevirmen gerek diyor 24 ile 27 farkını bariz bir şekilde hissettiniz miAga tüplü, laptop ekranı, 1080p ve 2k monitörleri uzun süre kullanmış biri olarak güncelde 27 inch 2k 240hz monitor kullanıyorum. Valorantta hedefin e-spor duzeyine ulaşmak değilse yüksek eloda da rahatlikla oynayabilecegini dusunuyorum. Kendim de bir zamanlar elo kasmak için oynadım alışma süreci dışında bir sorunum olmadı.
Aga laptop ekranindan gectim diyorum aşırı hissettim ama şimdi 24e dönmek istemem o derece rahat geliyorİnsanlar aşırı büyük ikide bir başını çevirmen gerek diyor 24 ile 27 farkını bariz bir şekilde hissettiniz mi
Çok fazla monitör deneyimlemiş biri olarak 27 inç ekranın oyun ve günlük kullanım için en ideali olduğunu düşünüyorum. 27 daha küçük ekrana alışanlara bir süre büyük gelir alışınca benim gibi daha büyüğüne geçmek bile isteyebilirsin.İnsanlar aşırı büyük ikide bir başını çevirmen gerek diyor 24 ile 27 farkını bariz bir şekilde hissettiniz mi
Umarım öyle olur küçük gelse sıkıntı yok büyük gelmesin deÇok fazla monitör deneyimlemiş biri olarak 27 inç ekranın oyun ve günlük kullanım için en ideali olduğunu düşünüyorum. 27 daha küçük ekrana alışanlara bir süre büyük gelir alışınca benim gibi daha büyüğüne geçmek bile isteyebilirsin.