mehmet çavuş
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
80 70 85 o civarlarda ama arkadanda chrom discord gibi şeylerde açıkSorun yok kral. Ram kullanimi nasıl peki oyunda? Yüzde kac
80 70 85 o civarlarda ama arkadanda chrom discord gibi şeylerde açıkSorun yok kral. Ram kullanimi nasıl peki oyunda? Yüzde kac
Aslında sınırda bir değer yani normalde 70-7580 70 85 o civarlarda ama arkadanda chrom discord gibi şeylerde açık
şuanda bile sadece götü boklu lol oynuyorum 75 kullanıyo siz düşünün diyer oyunlarda kaça çıktığınıAslında sınırda bir değer yani normalde 70-75
Post automatically merged:
Ramler gerçekten pahalı
8 GB alabilirsin ama CL değerlerine vs iyi bak. Aynı marka olması çok önemli. Bir de 16+16 çok daha uyumlu olur haliyleşuanda bile sadece götü boklu lol oynuyorum 75 kullanıyo siz düşünün diyer oyunlarda kaça çıktığını
8 GB alabilirsin ama CL değerlerine vs iyi bak. Aynı marka olması çok önemli. Bir de 16+16 çok daha uyumlu olur haliyle
bendeki zaten oİkisini de yapma NVMe SSD al.
Peki sağlığı,doluluğu nasıl?bendeki zaten o
2 tane kullanıyorum parçalı biri 1 tb diyeride 500 gb 1 tb yarıya böldğüüm 3 depolama alanı var 3 de yüzde 70 60 doluM2 SSD si var zaten adamin
Peki sağlığı,doluluğu nasıl?
O da normal sayilir2 tane kullanıyorum parçalı biri 1 tb diyeride 500 gb 1 tb yarıya böldğüüm 3 depolama alanı var 3 de yüzde 70 60 dolu
her şeyi araştırdım tek ramlar kalıyo sorun sdd hzını sorguladım acaba yavaş mı çalışıyodiye yok gayet iyi tek sorun ram kalıyoO da normal sayilir
RAM'dan olmaz bu sorun kapasitesi de yetiyor oyunlara.M2 SSD si var zaten adamin
Peki sağlığı,doluluğu nasıl?
Ram zaten sınırda dediğin gibi ama snowrunner gibi oyunlarin ram kullanımı fazla. Bı de cift-tek Kanal mevzusu var.RAM'dan olmaz bu sorun kapasitesi de yetiyor oyunlara.
Sadece snowrunnerda yavaş? Mesela başka oyunlarda denediniz miher şeyi araştırdım tek ramlar kalıyo sorun sdd hzını sorguladım acaba yavaş mı çalışıyodiye yok gayet iyi tek sorun ram kalıyo