🔥İndirim Dempower 130 KG Taşıma Kapasiteli Yürüyüş Bandı Trendyol'da 4.827 TL!

Sonerio

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba,

Yüksek taşıma kapasiteli koşu bandını bu fiyata bulmak zor olduğu için sizlerle paylaşmak istedim. Bu fiyata normalde 90 kg taşıma kapasiteliler falan alınıyor ama 130 kg için aşşırı uygun. Garantisini de 600 küsür lira verip 3 yıl daha uzatabiliyorsunuz. Yorumlar genellikle iyi. Gerisi size kalmış

Tam olarak bu modeli mi hocam? Kilonuz kaç acaba bant genişliğinde sorun yaşıyor musunuz?
1.90 ana 100 üm gayet rahat 21 kg civari zaten kucaklayip taşırsınız :kekw: ben altına salon matı koydum sesi dahada azalsın diye 6. kademeden sonra ses yükseliyor onun haricinde ev için gayet ideal yer tutmuyor çok hafif tempoda koşulur ama uçarım kaçarım dersen makineyi eline alırsın

1.90 ana 100 üm gayet rahat 21 kg civari zaten kucaklayip taşırsınız :kekw: ben altına salon matı koydum sesi dahada azalsın diye 6. kademeden sonra ses yükseliyor onun haricinde ev için gayet ideal yer tutmuyor çok hafif tempoda koşulur ama uçarım kaçarım dersen makineyi eline alırsın
Çok teşekkürler

usta lınk dırek ana sayfaya atıyoda yenıden atma sansın varmı bıde en ust katta olsa alt kata ses yaparmı
aga bunların en büyük sorunu bu feci şekilde hepsi ses yapıyor yani örneğin ben sabah kalkcam erkenden işimi halledicem diyorsan muhtemelen komşuların duvarlara vuracak denendi ve onaylandı

İyi dediğiniz ürün hangisi kanka bende alcam ama link açılmıyor bende

Arkadaslar cosfer olani ben de kullanıyorum. 4200 e almıştım. Cosfer 2 hp güçlü katlanır koşu bandı olarak aratirsaniz çıkıyor ama hmispor mağazasından almanız lazım stokları genelde haftada bir açıyorlar. Şuan stokta yok yakinda gelir. Yürüme alanı en geniş olani buydu sessiz guzel cihaz.

Geri