❌İndirim Bitti! HP OMEN 16 R7 350 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 Laptop 🔥63.515₺ (9 Taksit)

Aygıt yonetıcısınde yazan panel kodu bu. (MONITOR\BOE0CDD) ms degerını nasıl ogrenırız.

Hala 5060 lı makineyi iptal edip bunu alsam mı diye düşünüyorum bir taraftanda ikisinide 8gbvram i olması nesil olarak aynı nesilde olmalarından dolayı , tamam yüzde 15-20 kâğıt üzerinde performans farkı var ama ikiside fullhd de her oyunu sorunsuz oynatıyor ilerde oynatamadıkları oyun olduğunda büyük ihtimal vram dolayısı ile olur oda ikiside yarı yolda kalır diye düşünüyorum 17” olan harici ekrana geeek olmadan daha keyifli kullanılabilir ayrıca %100srgb olduğundan medya tüketirkende daha iyi olur diye düşünüyorum yada iptal edip bir süre beklesem mi bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aygıt yonetıcısınde yazan panel kodu bu. (MONITOR\BOE0CDD) ms degerını nasıl ogrenırız.
Donanım kimliğin de ne yazıyor

Bu tam panel kodu değil ama panel üreticisi boe . Farklı bir program aracılığıyla bakabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam ismi HWinfo64 idi bu programı kurup bakar mısınız ?

Burdan gecikme değerini 6ms 165hz olarak görmüştüm ben eski laptop ta doğru gösteriyor

Hala 5060 lı makineyi iptal edip bunu alsam mı diye düşünüyorum bir taraftanda ikisinide 8gbvram i olması nesil olarak aynı nesilde olmalarından dolayı , tamam yüzde 15-20 kâğıt üzerinde performans farkı var ama ikiside fullhd de her oyunu sorunsuz oynatıyor ilerde oynatamadıkları oyun olduğunda büyük ihtimal vram dolayısı ile olur oda ikiside yarı yolda kalır diye düşünüyorum 17” olan harici ekrana geeek olmadan daha keyifli kullanılabilir ayrıca %100srgb olduğundan medya tüketirkende daha iyi olur diye düşünüyorum yada iptal edip bir süre beklesem mi bilemiyorum

Donanım kimliğin de ne yazıyor
2k ekran olsa sizin cihaz alınırdı ama fhd yuzde 60 100 cok farketmez. ben fılm ,dızı ızlemek ıcın almadım o yuzden cok onemlı degıl benım ıcın.
16-17 ınc de cok farketmıyor. panel kodu: MONITOR\BOE0CDD

2k ekran olsa sizin cihaz alınırdı ama fhd yuzde 60 100 cok farketmez. ben fılm ,dızı ızlemek ıcın almadım o yuzden cok onemlı degıl benım ıcın.
16-17 ınc de cok farketmıyor. panel kodu: MONITOR\BOE0CDD
Bu siteden referans rate e bakarmısın

Ekran iade eder mi diyosun renkler 10 -15 yıl önceki monitörler gibi soluk mu yoksa ekranın iyi olmadığı anlaşılıyor ama çokta kötü değil mi

Hala 5060 lı makineyi iptal edip bunu alsam mı diye düşünüyorum.
5060'lı makineye 60k+ verdiyseniz ben olsam iptal ederdim. 40-50k'ya iyi 5060'lı makineler satılmıştı. Amaç oyun ise yakın fiyata 5070 onu alın geçin ama ben yine de 5070 önermiyorum. Ya ucuz 5060 yada bütçe artırıp 5070Ti alınmalı. En ucuz (78k) 5070Ti laptop: Acer Nitro 16S

Geri