Serkan_Trakya551
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
patron sensin ne dersen oOmen hub yazılımı var oyun ıcınde degerlerı gosterıyor msı yazılımını hıc sevmıyorum cok karısık. Guclu oyun ındırıyorum sonucları yazarım.
patron sensin ne dersen oOmen hub yazılımı var oyun ıcınde degerlerı gosterıyor msı yazılımını hıc sevmıyorum cok karısık. Guclu oyun ındırıyorum sonucları yazarım.
o sırada 250 nit %45 srgb'li Victusla 2 yıl geçiren benEkran direkt yok alinmaz
Donanım kimliğin de ne yazıyorAygıt yonetıcısınde yazan panel kodu bu. (MONITOR\BOE0CDD) ms degerını nasıl ogrenırız.
Bu tam panel kodu değil ama panel üreticisi boe . Farklı bir program aracılığıyla bakabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam ismi HWinfo64 idi bu programı kurup bakar mısınız ?Aygıt yonetıcısınde yazan panel kodu bu. (MONITOR\BOE0CDD) ms degerını nasıl ogrenırız.
2k ekran olsa sizin cihaz alınırdı ama fhd yuzde 60 100 cok farketmez. ben fılm ,dızı ızlemek ıcın almadım o yuzden cok onemlı degıl benım ıcın.Hala 5060 lı makineyi iptal edip bunu alsam mı diye düşünüyorum bir taraftanda ikisinide 8gbvram i olması nesil olarak aynı nesilde olmalarından dolayı , tamam yüzde 15-20 kâğıt üzerinde performans farkı var ama ikiside fullhd de her oyunu sorunsuz oynatıyor ilerde oynatamadıkları oyun olduğunda büyük ihtimal vram dolayısı ile olur oda ikiside yarı yolda kalır diye düşünüyorum 17” olan harici ekrana geeek olmadan daha keyifli kullanılabilir ayrıca %100srgb olduğundan medya tüketirkende daha iyi olur diye düşünüyorum yada iptal edip bir süre beklesem mi bilemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Donanım kimliğin de ne yazıyor
2k ekran olsa sizin cihaz alınırdı ama fhd yuzde 60 100 cok farketmez. ben fılm ,dızı ızlemek ıcın almadım o yuzden cok onemlı degıl benım ıcın.
16-17 ınc de cok farketmıyor. panel kodu: MONITOR\BOE0CDD
144hz 7 ms gozukuyor.![]()
Refresh Rate Test - Check Your Monitor Hz Online
Instantly detect your monitor's refresh rate with our free online Hz test. Find out if your display runs at 60Hz, 144Hz, 240Hz or higher.www.xbitlabs.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Burdan gecikme değerini 6ms 165hz olarak görmüştüm ben eski laptop ta doğru gösteriyor
5060'lı makineye 60k+ verdiyseniz ben olsam iptal ederdim. 40-50k'ya iyi 5060'lı makineler satılmıştı. Amaç oyun ise yakın fiyata 5070 onu alın geçin ama ben yine de 5070 önermiyorum. Ya ucuz 5060 yada bütçe artırıp 5070Ti alınmalı. En ucuz (78k) 5070Ti laptop: Acer Nitro 16SHala 5060 lı makineyi iptal edip bunu alsam mı diye düşünüyorum.