Yardım Game Garaj Slayer 9955HX 5070 Ti C3 vs Asus Tuf F16 5070

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
533
Arkadaşlar arasındaki farkı biliyorum ama korkuyorum ayrıca ben ilk defa bir modele karar veremiyorum aklımda 2 model daha var msi vector 16 5070 ti ama paneli kötü versiyonu 144hz olanı birde gaming gen ignia 5070 ti lakin hepsinin ayrı ayrı sıkıntısı veya kafaya taktığım noktaları var mesela msi 16 gb ram ve paneli kötü olarak geliyor ama güven vermesi eh işte performans açısından asus tuf ise her konuda dengeli ama kritik durumu 5070 8 gb vram olması 5060 rog kullanıyorum rezalet bulduğumdan ötürü sattım ve memory hatası alıyordum çöküyordum 5070 ten o yüzden korkuyorum gaming gende ise kullanıcısı az yeni çıktığından ötürü lakin bir kaç kişi ekran gitti veya bir kişi yetkili bir insan bulamadık diyor.Game garaja baktığından her şey iyi ignia gibi ama ısınıyor ve iade ettik diyen insanlar yanı sıra çok iyi ve memnunum diyen insanlarda var ve bir model 10 bit bir model 8 bit çalışıyor diyor onada anlam veremedim yani 2 yerli marka çok iyi ama allaha emanet gibi duruyor ama kullanan bazı insanlar gayet iyi bazıları iade etmiş benim için önemli olan performans vram ve sıkıntı ile uğraşmamak o yüzden sizce hangisini kesin ve net şekilde almalıyım ayrıca komik olacak ama cs 2 ve left 4 dead oynuyorum lakin illaki kaliteli oyunlar gireceğim için bu kadar bütçede her konuda iyi olmasını istiyorum ondan dolayı sizce kesin ve net olarak hangisini tercih etsem kafam ağrımaz ayrıca şuda var herhangi bir durumda parça ve bir şey gerektiğinde bundan yıllar sonra mesela 2 veya 3 sene sonra bulabilecekmiyim o var zamanında monsterı eleştiren ve hem farklı modeller alan ben bu sefer yerli markalarda kararsızlık yaşıyorum iyi ve güzel ürünler ama destek orası biraz korkutuyor ve sizin tecrübenize bırakıp ona göre hareket etmek istiyorum umarım yardımcı olursunuz.

Tabi ki 9955hx ve 5070ti dostum marka takıntın yoksa gamegarajın laptopunun incelemeleri epey bir kanal inceledi hepsinden olumlu not aldı. Sırf Asus diye 5070 ve paneli kötü olanı almam. Game garaj modeli her türlü üstün ve sorunsuz ayrıca termal sogutma pad dedikleri olayda epey serin çalıştırıyor. İşlemci ve ekran kartı kombinasyonu süper incelemeleri izleyebilirsin 6-7 kanal inceledi game garajdan korkuyorsan

Tabi ki 9955hx ve 5070ti dostum marka takıntın yoksa gamegarajın laptopunun incelemeleri epey bir kanal inceledi hepsinden olumlu not aldı. Sırf Asus diye 5070 ve paneli kötü olanı almam. Game garaj modeli her türlü üstün ve sorunsuz ayrıca termal sogutma pad dedikleri olayda epey serin çalıştırıyor. İşlemci ve ekran kartı kombinasyonu süper incelemeleri izleyebilirsin 6-7 kanal inceledi game garajdan korkuyorsan
game garajı inceledim ama bazı insanlar yanıyor diyor ayrıca bunda 8 bit diğer modeli var x3d onda 10 bit ekran diyor bende anlamadım bir fark mı var ayrıca dediğim gibi herhangi bir sorunda ne olacak ayrıca bir kaç yıl geçti diyelim ne olacak dediğim gibi tekrarlıyorum ama iç ferahlatacak bir durum lazım.

Klavye değişimine kaç para istediklerini biliyo musun?

game garajı inceledim ama bazı insanlar yanıyor diyor ayrıca bunda 8 bit diğer modeli var x3d onda 10 bit ekran diyor bende anlamadım bir fark mı var ayrıca dediğim gibi herhangi bir sorunda ne olacak ayrıca bir kaç yıl geçti diyelim ne olacak dediğim gibi tekrarlıyorum ama iç ferahlatacak bir durum lazım.
Kim diyo yanıyor diye boş yapmasınlar arkadaşım da var. 77 cpu 73 gpu arc raiders oyununda valo ve cs2 de felan cpu 70 gpu 68 ler de geziyor bu islemciye mükemmel değerler bana göre altında soğutucu var stand gibi olanlardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavye değişimine kaç para istediklerini biliyo musun?
Klavye degisimine kac para isteyecekler diye laptop mu alinmaz yani anlamadim hocam :)

Son düzenleme:
Kim diyo yanıyor diye boş yapmasınlar arkadaşım da var. 77 cpu 73 gpu arc raiders oyununda valo ve cs2 de felan cpu 70 gpu 68 ler de geziyor bu islemciye mükemmel değerler bana göre altında soğutucu var stand gibi olanlardan

Klavye degisimine kac para isteyecekler diye laptop mu alinmaz yani anlamadim hocam :)
Klavye en ucuz parça örnek veriyorum ama anlaşılan sende anlayacak kapasite yok. Herhangi bir sorun çıkınca 1 laptop parası tamir parası çıkarınca sana söver bana değil. Engelledim.

Klavye en ucuz parça örnek veriyorum ama anlaşılan sende anlayacak kapasite yok. Herhangi bir sorun çıkınca 1 laptop parası tamir parası çıkarınca sana söver bana değil. Engelledim.
Yaş 13 galiba sofu 54 kapasite meselesiyse sen zaten elendin. Tavsiyen varsa söyle boş yapmana gerek yok :D

klavye değişimi muhabbeti çok umurumda değil açıkcası önemli olan kafam ağırmasın şimdi sizde böyle ama donanım arşivi kanalının yorumlarının en altında bazıları ciddi ciddi almayın aldırmayın yazmışlar.

hocam ne kadar istediler siz ne tavsiye edersiniz peki?

Yaş 13 galiba sofu 54 kapasite meselesiyse sen zaten elendin :D
Hocam sizede soruyorum alsam birebir değişim hakkı veya sunduğu ek detaylar var mı ayrıca ignia mı bu mu desem diyeceğim bilemiyorum ayrıca sürücü kurma ve yazılımlada ilgili bazı problem var diyede okudum.

klavye değişimi muhabbeti çok umurumda değil açıkcası önemli olan kafam ağırmasın şimdi sizde böyle ama donanım arşivi kanalının yorumlarının en altında bazıları ciddi ciddi almayın aldırmayın yazmışlar.

Hocam sizede soruyorum alsam birebir değişim hakkı veya sunduğu ek detaylar var mı ayrıca ignia mı bu mu desem diyeceğim bilemiyorum ayrıca sürücü kurma ve yazılımlada ilgili bazı problem var diyede okudum.
İçinden usb bellek çıkıyor tek seferde hepsi kuruluyor o çok basit ayrıca anakartta NAHIMIC ses sürücüsüyle geliyor bana göre en büyük + sı bu valla 9955hx3d arkadaşımdaki valo da cs2 de fps inanılmaz alırsanız onu öneririm 500 nits 300hz 2k Standart zaten cihazda

Son düzenleme:

Forumda bir konuda arkadaş yazmıştı o konuya bakın hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,161
Üyeler
190,698
Son üye
omerturhan366
Geri