HarbiyeliTRe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 533
Arkadaşlar arasındaki farkı biliyorum ama korkuyorum ayrıca ben ilk defa bir modele karar veremiyorum aklımda 2 model daha var msi vector 16 5070 ti ama paneli kötü versiyonu 144hz olanı birde gaming gen ignia 5070 ti lakin hepsinin ayrı ayrı sıkıntısı veya kafaya taktığım noktaları var mesela msi 16 gb ram ve paneli kötü olarak geliyor ama güven vermesi eh işte performans açısından asus tuf ise her konuda dengeli ama kritik durumu 5070 8 gb vram olması 5060 rog kullanıyorum rezalet bulduğumdan ötürü sattım ve memory hatası alıyordum çöküyordum 5070 ten o yüzden korkuyorum gaming gende ise kullanıcısı az yeni çıktığından ötürü lakin bir kaç kişi ekran gitti veya bir kişi yetkili bir insan bulamadık diyor.Game garaja baktığından her şey iyi ignia gibi ama ısınıyor ve iade ettik diyen insanlar yanı sıra çok iyi ve memnunum diyen insanlarda var ve bir model 10 bit bir model 8 bit çalışıyor diyor onada anlam veremedim yani 2 yerli marka çok iyi ama allaha emanet gibi duruyor ama kullanan bazı insanlar gayet iyi bazıları iade etmiş benim için önemli olan performans vram ve sıkıntı ile uğraşmamak o yüzden sizce hangisini kesin ve net şekilde almalıyım ayrıca komik olacak ama cs 2 ve left 4 dead oynuyorum lakin illaki kaliteli oyunlar gireceğim için bu kadar bütçede her konuda iyi olmasını istiyorum ondan dolayı sizce kesin ve net olarak hangisini tercih etsem kafam ağrımaz ayrıca şuda var herhangi bir durumda parça ve bir şey gerektiğinde bundan yıllar sonra mesela 2 veya 3 sene sonra bulabilecekmiyim o var zamanında monsterı eleştiren ve hem farklı modeller alan ben bu sefer yerli markalarda kararsızlık yaşıyorum iyi ve güzel ürünler ama destek orası biraz korkutuyor ve sizin tecrübenize bırakıp ona göre hareket etmek istiyorum umarım yardımcı olursunuz.