AKKO MONSGEEK FUN68 HE alınır mı?

emreBeoa

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,311
hakkında konuşan çok bulamadım mad 60 he almayı düşünüyordum ama bu beni bi cezbetti alınır mı?

alınır mı? ya yorum yapan olmamış ben yine de gaminggenin garanti politikasına güvenip aldım sormak istediğiniz olursa konuya yarasınız.

hocam deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
normal switch kadar iyi hissetirmiyor sesi kısmen tok denebilir hoşuma gidiyor gerçi benim kişiden kişiye değişiyodur.
Şarjı maks 3 gün falan gidiyor sanırım çok şarjda kullanmadığım için dert etmedim pek geri kalan her şeyi okey yazılımı vs kolay anlaşılır.
Şuana kadar da bir kronikle karşılaşmadım.

Fun60pro almayi düşünuyorum sizce nasil? Aralarinda bi fark var mi herhangi bi sorunu filan?

Fun60pro almayi düşünuyorum sizce nasil? Aralarinda bi fark var mi herhangi bi sorunu filan?
fark var mı yok mu bilmiyorum ama herhangi bir sorunu yok bu modelin şuanlık.

bende bi hafta önce filan aldım memnunum. tek sevmediğim batarya süresi ve tuşların en sondaki tak tak sesi onuda her tuşa 5mm o ring taktım çok güzel oldu tavsiye edilir.

hakkında konuşan çok bulamadım mad 60 he almayı düşünüyordum ama bu beni bi cezbetti alınır mı?
4k ya çıkabilirsen mükemmel bir şey var 8khz 256k scan rateli atk 68rx

4k ya çıkabilirsen mükemmel bir şey var 8khz 256k scan rateli atk 68rx
1khz ve 16k bit rate bile satış pazarlama vs iken ona gereksiz para vermek çok saçma. insanoğlunu geç kediler bile o kdr aradaki farkı bilemez. lütdfen aldanmayın bele şeylere bea

1khz ve 16k bit rate bile satış pazarlama vs iken ona gereksiz para vermek çok saçma. insanoğlunu geç kediler bile o kdr aradaki farkı bilemez. lütdfen aldanmayın bele şeylere bea
Valla bence de hissedemez hocam haklısın ama psikolojikmen daha iyi hissediyorum😂

Geri