2k 180 hz vs 2k 260 hz arasında devasa fark var mı

andoidpol

80+
Reaksiyon skoru
91
Bütçe
10000
Merhaba arkadaşlar ekran kartı yükselteceğim 6700 xt şuanlık alma ihtimali var nasip.Bu kart için sizce 1080 mi 2k mi monitör almalıyım.
İki adet model belirledim bu modeller arasında 180 hz vs 260 hz farkı vs ms farkı var sizce fiyat farkına değer mi philips ile thomson ikiside renk gamutu olarak aynı denilebilir.Önerilerinizi bekliyorum.Aslında konuyu açmamın nedeni 180hz ile 260 hz arasında devasa bir fark var mı onu öğrenmek ileriye dönük bir monitör almak istiyorum ama hissetmeyeceğim bir fark ise almaya gerek yok.

Renk gamutu ölçüm verilerine bakarak öğrenilir, epey de yazılan bilgiler üreticinin sitesinden kopyalanıyor. Onlarda pek gerçekçi olmaz.

Ben 180-240 arasındaki farkı hissediyorum. Yükselte yükselte 240 hz'e kadar çıktım monitörlerimde. Hep daha fazlasını istiyordum ama 240 hz'den sonra mutmain oldum uzun süre yükseltmem heralde.

Ben 180-240 arasındaki farkı hissediyorum. Yükselte yükselte 240 hz'e kadar çıktım monitörlerimde. Hep daha fazlasını istiyordum ama 240 hz'den sonra mutmain oldum uzun süre yükseltmem heralde.
Hocam benim de kullanma deneyimim olmuştu ama aşırı devasa bir fark hissetmemiştim

Hocam benim de kullanma deneyimim olmuştu ama aşırı devasa bir fark hissetmemiştim
Yani ben halihazırda ikisini de kullanıyorum var fark, göz var göz var knk :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fark yoksa senin için şanslısın fazla para harcamana gerek kalmaz

Yani ben halihazırda ikisini de kullanıyorum var fark, göz var göz var knk :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fark yoksa senin için şanslısın fazla para harcamana gerek kalmaz
Hocam 240 hz bir monitör de 180 hz e düşürdüm fark hissettim ama aşırı değil yani

360 hz ye kadar bir çok monitör kullandım. Kendi isteğimle 360 hz den 165 hz ye düştüğüm zaman bile oldu. FPS cs valo tarzı oynuyorsan yüksek hz şart. FPS oyunlarından uzak bir oyun deneyimin varsa 165 hz bile çoğu oyun ve günlük kullanımda yeter 180 de yetecekir. 2K oyunculuk için panel performansı renkleri bence daha önemli bahsetmiş olduğun sistemde zaten 260 fps alacağın oyunlar sınırlı olacaktır. Yani ortalam 200 hz panel performansı ve renk kalitesine bakarak almanı tavsiye ederim.

360 hz ye kadar bir çok monitör kullandım. Kendi isteğimle 360 hz den 165 hz ye düştüğüm zaman bile oldu. FPS cs valo tarzı oynuyorsan yüksek hz şart. FPS oyunlarından uzak bir oyun deneyimin varsa 165 hz bile çoğu oyun ve günlük kullanımda yeter 180 de yetecekir. 2K oyunculuk için panel performansı renkleri bence daha önemli bahsetmiş olduğun sistemde zaten 260 fps alacağın oyunlar sınırlı olacaktır. Yani ortalam 200 hz panel performansı ve renk kalitesine bakarak almanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,898
Üyeler
189,935
Son üye
Ciobey
Geri