❌İndirim Bitti! TwinMOS CoreX Pro 2TB SSD - 9.701,23 TL

geçmiş olsun iade ediyorsun sanırım, amazonu ara ama önce bi belki paranı iade ederler ürün sende kalır
sadece amazonun sattığı bir şeyde geçerli, eğer pazaryeri amazon değilse asla yardımcı olmuyorlar.

aradım satıcıyada ulaştık adam geri yollayın varsa değişim yaparız diye mesaj atmış amazon üzerinden yoksa paramı iade ederler gibime geliyor ama ben ürünü istiyorum nasıl olacak olmayan ürünü niye satışa koyarsın ki hukuki bir girişimde bulunabiliryim tüketici hakları felan

Yazdık bilinmedik bir satıcı diye, geçmiş olsun. Umarım hakkını alırsın.

aradım satıcıyada ulaştık adam geri yollayın varsa değişim yaparız diye mesaj atmış amazon üzerinden yoksa paramı iade ederler gibime geliyor ama ben ürünü istiyorum nasıl olacak olmayan ürünü niye satışa koyarsın ki hukuki bir girişimde bulunabiliryim tüketici hakları felan

Fatura- sipariş ve ürün açıklamasında 2tb yazıyorsa dava açıp kazanabilirsin

konuya son bir nokta koyayım satıcı arkadaş ile biraz sürtüştük sonradan zararımın karşılanması için belittiği model yerine samsung evo plus 990 2tb modelini yolladı konuyu kapattık normalde tüketici haklarına dilekçe vermştim yarın bir şekilde ulaşıp dilekçemi geri çekeceğim

konuya son bir nokta koyayım satıcı arkadaş ile biraz sürtüştük sonradan zararımın karşılanması için belittiği model yerine samsung evo plus 990 2tb modelini yolladı konuyu kapattık normalde tüketici haklarına dilekçe vermştim yarın bir şekilde ulaşıp dilekçemi geri çekeceğim
neyin sürtüşmesidir bu arkadaş ya? 2tb yazıyorsun 1tb gönderiyorsun herkes birbirini öpmeye çalışıyor şu devirde

ben baya kendisini dolandırıcılıkla şuçladım yazdımda efendi gibi hiç beklemiyordum bi anda elimde yok

TWINMOS 2TB NV2TBG42280 7500- 6800MB/s M2 NVME GEN4 Disk Soğutuculu bu olurmu
KINGSTON 2TB NV3 SNV3S/2000G 6000- 5000MB/s M2 NVME GEN4 Disk
SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS MZ-V9S2T0BW 7250- 6300MB/s M2 NVME GEN4 Disk Kutusuzbu

3 model temin edebiliyorum siz bir kontrol edin bu ürünlerin fiyatları pahalı ama fark almadan yollayacağım

diye mesaj attı bende samsung olanın daha makul oldugunu düşündüm aynı fiyata 3 taksit aldım artık satıcı bilerek mi 1tb yolladı yanlışlık mı oldu kendi vicdanı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyin sürtüşmesidir bu arkadaş ya? 2tb yazıyorsun 1tb gönderiyorsun herkes birbirini öpmeye çalışıyor şu devirde

ben baya kendisini dolandırıcılıkla şuçladım yazdımda efendi gibi hiç beklemiyordum bi anda elimde yok

TWINMOS 2TB NV2TBG42280 7500- 6800MB/s M2 NVME GEN4 Disk Soğutuculu bu olurmu
KINGSTON 2TB NV3 SNV3S/2000G 6000- 5000MB/s M2 NVME GEN4 Disk
SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS MZ-V9S2T0BW 7250- 6300MB/s M2 NVME GEN4 Disk Kutusuzbu

3 model temin edebiliyorum siz bir kontrol edin bu ürünlerin fiyatları pahalı ama fark almadan yollayacağım

diye mesaj attı bende samsung olanın daha makul oldugunu düşündüm aynı fiyata 3 taksit aldım artık satıcı bilerek mi 1tb yolladı yanlışlık mı oldu kendi vicdanı
valla ürünü görüp test etmeden geri çekmeyin bence birşeyi hemen. Belli olmaz işleri

valla ürünü görüp test etmeden geri çekmeyin bence birşeyi hemen. Belli olmaz işleri
ben çok anlamıyorum ürün bugun elime ulaştı taktım pcye samsung magicion uygulamsı ile çalıştırdım

1772658940642.webp

galiba bu orjinal anlamına geliyor
1772658970049.webp

hızı düşük geldi benim sistem ddr4 r5 5700x3d var anakart b450 tomahawk ekran kartı rx 6800 bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim

Geri