Benim bir sinema işleri ile uğraşan tanıdığım aradı bugün, aldığı filtreler gümrükte kalmış. Bir arayıp konuşacağım dedi. Dönüş yapacak eğer konuyla ilgili bir bilgi alabilirse. Şu anlık alamıyoruz gibi. Smallrig Type-C batarya ile bir tane daha 128GB SD kart alacağım artık filtrelerin yerine. 2. El bakmayı düşünüyorum ama biraz korkutucu geliyor. Bunun harici uzun pozlama değil video için lazım bana. F4 çok yüksek bir değer olmasa da video çekerken 24 karede F9 F11 zor kurtarıyor. Bir polarize bir ND almayı düşünüyordum ikisini birlikte kullanınca CPL'den kaynaklı bir tık daha kararacak diye en iyisi 8-128 gibi duruyor. K&F gittiğine göre yenilerine bakmak gerek. 7artisans sordum tek CPL Truecolor 3K dediler ondan da geri adım attım.uzun pozlama yapıpp fotoğraf amaçlı kullanıcaksan 400 e kadar ihtiyacın olabilir. isteğine göre 1000 nd bile olabilir.
ama video çekicem dersen 8-128 daha ideal. detaylarına baktım yapay zekadan vs. son karartma değerinde 400 de x çeklinde desen çıkıyormuş 128 de olmuyormuş o yüzden xcelmiş.
ama ana etken videomu fotomu orda bitiyor olay. nd400le videoyu anca güneş vs çekersin herhaldde denemedim.
ve k&f den hala geliyormu ürünler emin değilim en son tripot aldım ama gümrük olaylarınıda bi araştır derim nolur nolmaz. tr şubesi geçerli oluyormu emin değilim. bende sipariş vericem bi ara oluyor ise ürünleri kaliteli.
doğrudur hocam. bi burası güzel gibiydi orayıda kestiler işte. umarım bunlarda bi şekilde çözerler. ikinci eldede saçma bi şekilde tr satıcıları direkt 2x atıyo fiyatlara maşallah. banada lazım ama şuan alamıyorum aynı durumdan. fiyat performans bulmak zor gibi. zorunda kalıncaya kadar idare ediyorum bakalım. 60 karede bile lazım oluyor 24 daha zor tabiBenim bir sinema işleri ile uğraşan tanıdığım aradı bugün, aldığı filtreler gümrükte kalmış. Bir arayıp konuşacağım dedi. Dönüş yapacak eğer konuyla ilgili bir bilgi alabilirse. Şu anlık alamıyoruz gibi. Smallrig Type-C batarya ile bir tane daha 128GB SD kart alacağım artık filtrelerin yerine. 2. El bakmayı düşünüyorum ama biraz korkutucu geliyor. Bunun harici uzun pozlama değil video için lazım bana. F4 çok yüksek bir değer olmasa da video çekerken 24 karede F9 F11 zor kurtarıyor. Bir polarize bir ND almayı düşünüyordum ikisini birlikte kullanınca CPL'den kaynaklı bir tık daha kararacak diye en iyisi 8-128 gibi duruyor. K&F gittiğine göre yenilerine bakmak gerek. 7artisans sordum tek CPL Truecolor 3K dediler ondan da geri adım attım.
ND fotoğrafta hadi neyse de CPL daha önemli fotoğraf için onu da bulmak ND bulmaktan daha zor. Kamera lens aldık bitti diyoruz, kartı, ışığı, flashı, filtresi oyu buyu kafayı yedirtiyor.doğrudur hocam. bi burası güzel gibiydi orayıda kestiler işte. umarım bunlarda bi şekilde çözerler. ikinci eldede saçma bi şekilde tr satıcıları direkt 2x atıyo fiyatlara maşallah. banada lazım ama şuan alamıyorum aynı durumdan. fiyat performans bulmak zor gibi. zorunda kalıncaya kadar idare ediyorum bakalım. 60 karede bile lazım oluyor 24 daha zor tabi