Oto Bakım/Servis Dükkanı Açmayı Planlıyorum - Sektörün İçindekiler Bakabilir mi?

mamudo

80+
Katılım
28 Ağustos 2023
Mesajlar
9
Reaksiyon skoru
2
Beyler selam, sanayi sitesi dışında, şehir merkezinde sadece periyodik bakım ve ön düzen üzerine yoğunlaşan modern bir dükkan açmayı düşünüyorum. İnsanları sanayi trafiğinden ve karmaşasından kurtarmayı hedefliyorum. Sizce böyle bir konsept iş yapar mı, bir kullanıcı olarak dükkanda en çok neye dikkat edersiniz? Fikirlerinizi bekliyorum.
 
Kesinlikle mantıklı bir düşünce. Filtre dğişimi yağ değişimi ustalık yoksa bunların yanına ön düzende basit yapılabilecek işleri de alırsın. Hem çok zahmetli değil hemde karlı bir iş. sadece bakım için arac başına işcilik 1k alabilirsin. maks 1 saat tutuyor. Parcaları da kendin satarsan onlardanda kazanabilirsin.

Temiz anlaşılır bir iletişim net fiyatlar olacak şekilde ilerlersen 1 kere gelen bir daha gelir. Bakım sektörü çok büyük ama dışardan o kadar belli olmayan sektör.
 
Bu işlerden anlıyorsan neden olmasın. Ama bakım sadece yağ değişimi değil. Bazı parçaların ömrü belli kullanım sürelerinde doluyor. Onları da marka ve modele göre tablolardan görebilirsin.

Belediyeden bir de ruhsat alabilmelisin.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Mesajlar
10,865,799
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri
Top