- Konu Sahibi Konu Sahibi
G3 çöp ben örneklemek için söyledim.Tayfun hocam bana acil bir monitör tavsiye et ya Samsung’a güveniyorum ben istersen full HD olsun Samsungg g3 24 inç 5000 TL altında kampanyada görünüyor Hepsiburada’da
G3 çöp ben örneklemek için söyledim.Tayfun hocam bana acil bir monitör tavsiye et ya Samsung’a güveniyorum ben istersen full HD olsun Samsungg g3 24 inç 5000 TL altında kampanyada görünüyor Hepsiburada’da
Eğer yanılıyorsam bunu gönderdiğime de üzülürümKötü olamaz dostum siyahlar kamerada ya parlamış ya da bulanık çıkıyor. Bu kadar yüksek kontrast oranı sunan ve VA panel olan bir monitörün siyahları kötü olamaz. TV de bile %90 VA kullanılır. Siyah renkte VA bariz daha iyi her zaman, olayı kontrast oranı zaten.
Alıntıyı görüntüle
Kuzen va panel samsung kullanıyordu galiba g5 ve çok ghosting olduğu için satmıştıTayfun hocam bana acil bir monitör tavsiye et ya Samsung’a güveniyorum ben istersen full HD olsun Samsungg g3 24 inç 5000 TL altında kampanyada görünüyor Hepsiburada’da
TV kategorisini açıp paneli filtreleyin Oledleri saymıyorum IPS ve VA arasından %90 VA kullanılıyor. Olayı zaten daha iyi siyah ve kontrast oranı sunması. Teknik olarak saçmalıktan ibaret bu siyahları IPS gibi kötü gösteremez, oled beklentisine falan girdiniz sanırım, IPS ile yan yana koyun bir de tekrar bakalım. Telefondan ISO ayarı da yapabilirsiniz.Eğer yanılıyorsam bunu gönderdiğime de üzülürüm
G5 fazla ghosting yapıyor, önerdiğim bir model degil.Kuzen va panel samsung kullanıyordu galiba g5 ve çok ghosting olduğu için satmıştı
Bahsettiğim vievsonic satıldı iki aya yakın kullandım fakat 2009 model Sony var televizyon onun siyahları buna beş çekercok güvenmeyin bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
elindeki monitörü yan yana ipsle koyup cekip atar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
karanlık oda olmasın ısık acık olsun
Monitörün OSD menüsünü paylaşır mısınız? Görüntü modu hangi modda?Bahsettiğim vievsonic satıldı iki aya yakın kullandım fakat 2009 model Sony var televizyon onun siyahları buna beş çeker
ben televizyonumu ve monitörümü discord grubu var birtane oranın tavsilerinden almıştım şöyle saldım linki paylaşım yasaksa editlerim.
DEll s2721DGFA 2k monitor TV içinde QN90B öneriyorlardı. inanılmaz memnunum ikisindende.
@Perfectshot06
![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Bence beni dinle pişman olmazsın. MSI renkleri aoc dan düşük.Acaba bunu mu MSI MAG 275QF mi alsam hem o 9 taksit.
Monitörün OSD menüsünü paylaşır mısınız? Görüntü modu hangi modda?
Dosya yüklenmiyor ama ne olursa olsun bu fiyat segmentinde muhtemelen siyah başarısı yönünden tatmin edici var mıdır bilmiyorum geçenlerde MediaMarkt’ta bilgisayarlara bakarken Lenovo bilgisayarın siyah ekranında simsiyah gördüm gerçekten diğer bilgisayarların bazılarında siyah ekranda gri gibiydi ne yapmak lazım bilmiyorum ben VA EKRANLARI DAHA ÇOK SEVIYORUM 2017 YILINDA SAMSUNG MU serisi 4K TV almıştım Siyahlar çok doygundu yan açılardan bile kusursuzdu o ekran nerede şimdi TV’de tabi TV’den bahsediyorum yani monitörlere koyamazlar mı o tarz VA ekranlarıMonitörün OSD menüsünü paylaşır mısınız? Görüntü modu hangi modda?
Dediğiniz tarzda VA monitörler tr de satılmıyor. Yurt dısında var sadeceDosya yüklenmiyor ama ne olursa olsun bu fiyat segmentinde muhtemelen siyah başarısı yönünden tatmin edici var mıdır bilmiyorum geçenlerde MediaMarkt’ta bilgisayarlara bakarken Lenovo bilgisayarın siyah ekranında simsiyah gördüm gerçekten diğer bilgisayarların bazılarında siyah ekranda gri gibiydi ne yapmak lazım bilmiyorum ben VA EKRANLARI DAHA ÇOK SEVIYORUM 2017 YILINDA SAMSUNG MU serisi 4K TV almıştım Siyahlar çok doygundu yan açılardan bile kusursuzdu o ekran nerede şimdi TV’de tabi TV’den bahsediyorum yani monitörlere koyamazlar mı o tarz VA ekranları