2K monitor önerisi alabilir miyim

Salim5820

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
629
10 bin TL altına almayı düşünüyorum elimde g4 27inc var ama artık 2k kullanmak istiyorum elimde 9070xt var, elimde kini satıp Taksitle almayı düşünüyorum not:rica ediyorum Rampage game power gibi markalar onermeyim.

Son düzenleme:
Panel üreticisi kim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam dostum XG27ACS Modeline bakabilirsin tavsiye ederim
Çok güzel ama bir tık beni aşıyor

10 bin TL altına almayı düşünüyorum elimde g4 27inc var ama artık 2k kullanmak istiyorum elimde 9070xt var, elimde kini satıp Taksitle almayı düşünüyorum
gampower sonic t80 kullandım ve çok memnun kaldım öneririm

Genelde o markaları tercih etmiyorum teşekkür ederim
markaya aldanma. sonuçta panelini falan kendisi üretmiyo incelemelerini izle. monitör kağıt üstündeki bilgilerle veya markaya göre önerilmez. ne msi monitörler denedim rezaletti iadeyle uğraşmaktan baydım o ara. kullandığım ve memnun kaldığım için öneriyorum. pchocasının incelemesi var içini falan da açıyo panel markasına bakıyo izleyebilirsin. 2 eksi yanı var. birinci dahili hoparlör arkaya bakıyo ses boğuk biraz ama hiç olmamasından iyidir. asıl sorun monitör ayağı işlevsiz bi nbf80 alman şart. onun dışında çok kaliteli bi monitör. şuan kullandığım monitörde dahi o panel kalitesi yok. ghosting performansı çok iyi beyaz ışık sızması şans işi ama benimki yok denecek seviyedeydi. yani markaya bakma

10 bin TL altına almayı düşünüyorum elimde g4 27inc var ama artık 2k kullanmak istiyorum elimde 9070xt var, elimde kini satıp Taksitle almayı düşünüyorum not:rica ediyorum Rampage game power gibi markalar onermeyim.
Tuf VG27AQ3A veya vg27aq5a

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,361
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri