ryrimm
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rekabetçidehocam nerde takılma hissediyorsunuz maçtamı yoksa bir atölye haritasındamı veya topluluk sunucularındamı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Önceden böyle bir şey yoktu ben Oyunu düşükte oynuyorum Yağ gibi akıyordu sonradan ne olduysa oldu Diğer oyunlarda böyle bir şey bide R5 5600 ile 5060 Darboğaz yapıyor mu? Araştırdım yapmaz dediler 1080P içinBu test önemsiz, zaten doğru değer de sağlamıyor.
CS'de FPS sunucuya, oyun içindeki oyunculara vb. göre değişiyor. Bu testte yerel bir oyunda botlarla yapıyor.
CS2 genel olarak FPS sorunu var, yani sorun oyun kaynaklı.
Çoğu kişi işlemciye göre 300-700 falan alsa da, savaşlar vb. bu oran çok hızlı düşüyor. Mesela ben 5700X, 32 GB bellek ve 4060 ile 240-300 FPS görsem de çoğu zaman 150-180 FPS'lere düşüyor.
Oyun bu sorunu çözene kadar Steam FPS sayacından değerleri gözlemleyip, en çok düştüğü orana atıyorum 180 ise 160 FPS civarına sabitleyip kullanın. Monitörünüzde Free veya GSync varsa açın, ekran yırtılması vb. yaşanmayacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Source güncel versiyonu, eski versiyon (şu an CS Source girip bakabilirsin) kadar istikrarlı çalışmıyor. CS:GO'da iyi bir işlemciniz varsa FPS 300 vb. geziyorsa %1'ler de kolay kolay düşmezdi. Valorant'da da bence eskiye göre %1 çok iyi değil, ama CS2 kadar dengesiz değil o yüzden göze batmıyor.