CS 2 Akıcı Değil Gibi Hissediyorum

hocam nerde takılma hissediyorsunuz maçtamı yoksa bir atölye haritasındamı veya topluluk sunucularındamı
Rekabetçide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu test önemsiz, zaten doğru değer de sağlamıyor.
CS'de FPS sunucuya, oyun içindeki oyunculara vb. göre değişiyor. Bu testte yerel bir oyunda botlarla yapıyor.

CS2 genel olarak FPS sorunu var, yani sorun oyun kaynaklı.
Çoğu kişi işlemciye göre 300-700 falan alsa da, savaşlar vb. bu oran çok hızlı düşüyor. Mesela ben 5700X, 32 GB bellek ve 4060 ile 240-300 FPS görsem de çoğu zaman 150-180 FPS'lere düşüyor.

Oyun bu sorunu çözene kadar Steam FPS sayacından değerleri gözlemleyip, en çok düştüğü orana atıyorum 180 ise 160 FPS civarına sabitleyip kullanın. Monitörünüzde Free veya GSync varsa açın, ekran yırtılması vb. yaşanmayacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Source güncel versiyonu, eski versiyon (şu an CS Source girip bakabilirsin) kadar istikrarlı çalışmıyor. CS:GO'da iyi bir işlemciniz varsa FPS 300 vb. geziyorsa %1'ler de kolay kolay düşmezdi. Valorant'da da bence eskiye göre %1 çok iyi değil, ama CS2 kadar dengesiz değil o yüzden göze batmıyor.
Hocam Önceden böyle bir şey yoktu ben Oyunu düşükte oynuyorum Yağ gibi akıyordu sonradan ne olduysa oldu Diğer oyunlarda böyle bir şey bide R5 5600 ile 5060 Darboğaz yapıyor mu? Araştırdım yapmaz dediler 1080P için

Rekabetçide

Hocam Önceden böyle bir şey yoktu ben Oyunu düşükte oynuyorum Yağ gibi akıyordu sonradan ne olduysa oldu Diğer oyunlarda böyle bir şey bide R5 5600 ile 5060 Darboğaz yapıyor mu? Araştırdım yapmaz dediler 1080P için
cs2 sıkıntılı galiba, oyunda alt tab atınca bile değişik şeyler oluyor :D

Monitör hz kontrol etmişsindir umarım, belki gsync ile de alaklıdır. Gerçi yine 200hz görmeliydin.
Hem oyunda 200hz hem Windows Ayarlarında 200 hz gözüküyor

Bu test önemsiz, zaten doğru değer de sağlamıyor.
CS'de FPS sunucuya, oyun içindeki oyunculara vb. göre değişiyor. Bu testte yerel bir oyunda botlarla yapıyor.

CS2 genel olarak FPS sorunu var, yani sorun oyun kaynaklı.
Çoğu kişi işlemciye göre 300-700 falan alsa da, savaşlar vb. bu oran çok hızlı düşüyor. Mesela ben 5700X, 32 GB bellek ve 4060 ile 240-300 FPS görsem de çoğu zaman 150-180 FPS'lere düşüyor.

Oyun bu sorunu çözene kadar Steam FPS sayacından değerleri gözlemleyip, en çok düştüğü orana atıyorum 180 ise 160 FPS civarına sabitleyip kullanın. Monitörünüzde Free veya GSync varsa açın, ekran yırtılması vb. yaşanmayacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Source güncel versiyonu, eski versiyon (şu an CS Source girip bakabilirsin) kadar istikrarlı çalışmıyor. CS:GO'da iyi bir işlemciniz varsa FPS 300 vb. geziyorsa %1'ler de kolay kolay düşmezdi. Valorant'da da bence eskiye göre %1 çok iyi değil, ama CS2 kadar dengesiz değil o yüzden göze batmıyor.

Hem oyunda 200hz hem Windows Ayarlarında 200 hz gözüküyor
Hocam sunucuda böyle gözüküyor yani akıcı gibi hissediyorum ama Rekabetçi ve Seçkinde aynı şeyi söyleyemem

Ekler

• 20260225143017_1.webp
    20260225143017_1.webp
    65.5 KB · Hit: 14
Son düzenleme:
Rekabetçide

Hocam şuanda oyun bozuk yani bunun sizin sistemle alakası dahi yok ben mesela eskiden full faceit oynardım CS2 çıktığından beri genellikle xplaygg veya Topluluk sunucularında aim gelistiriyorum biraz Topluluk sunucusu geçin takı valve oyunun optimizasyonlarini tamamlayana kadar

Hocam şuanda oyun bozuk yani bunun sizin sistemle alakası dahi yok ben mesela eskiden full faceit oynardım CS2 çıktığından beri genellikle xplaygg veya Topluluk sunucularında aim gelistiriyorum biraz Topluluk sunucusu geçin takı valve oyunun optimizasyonlarini tamamlayana kadar
Oyunla alakalı bir sorun yani Çünkü CS2 hariç her oyun akıcı sadece bu oyunda sıkıntı var dediğin gibi olabilir çünkü oyundayken bile insanlar aniden fps dropları yaşadıgını söylüyor aniden oyundan attıgını söylüyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri