Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,536
KTC H27T22C alacaktım dün 6800 idi şimdi 7600 olmuş, bu bütçelerde 8 i geçmeyen 180hz üstü 1440p monitör öneriniz varmı? Amaç oyun.
Şunu veya KTC almayı düşünüyorum sağolun hocam o bütçemin üstünde2 k için bence en iyi seçenek XG27ACS bir arastırmanı tavsiye ederim.
evet tayfun hoca yardım etmişti bana sadece kararını vermek kaldıTayfun hocam önerdiyse vardır bir bildiği. Konudaki yorumları okuyarak fikir sahibi de olabilirsiniz.
Q27G42XNE kullanıcından ghosting test:
![]()
Reddit incelemesi:
Yeşilde yaptıgım inceleme:
Rehber: AOC Q27G42XNE 2K 180HZ Monitör alınır mı?
Q27G4XN ve Q27G42XNE arasında pivot ve yükseklik ayarı farkı var, TR'de satılan model pivot olmayan yani Q27G42XNE modeli. Q27G4XN'nin incelemesini görünce rehber yapmak istedim. Ghosting performansı ve tepki süresi VA monitörler ghosting yapmasıyla ünlüdür bilinen bir gerçek ama artık yeni...www.technopat.net
![]()
![]()
- Tayfunns
- Cevaplar: 377
- Forum: Sıcak Fırsatlar
gamepower sonic t80 öneririm kullandım ve çok memnun kaldımKTC H27T22C alacaktım dün 6800 idi şimdi 7600 olmuş, bu bütçelerde 8 i geçmeyen 180hz üstü 1440p monitör öneriniz varmı? Amaç oyun.
isminde game veya power olan hiçbir marka iç açmıyorgamepower sonic t80 öneririm kullandım ve çok memnun kaldım
monitör marka ve kağıt üstündeki bilgilere göre seçilmez. incelemesini pchocasından izleyebilirsin. panelini kendisi üretmiyo ve çok kaliteli.isminde game veya power olan hiçbir marka iç açmıyor