walterwhitww1
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Günaydın arkadaslar. Arkadasımla farklı pcden pes 2021i online oynama sansımız var mı ikimizde de steamde var. Hamachi ile falan olur mu acaba?
hocam önereceginiz mod var mı bizde sadece bypass varParsec ile oynayın. Ben oyunu modlayıp her gün arkadaşla oynuyorum
Football life 24hocam önereceginiz mod var mı bizde sadece bypass var
merhaba bizde denedik ama arkadaşa çok drop giriyor 1080pde 720pde de oyun çok kötü, uploadım 10mbps sanırım ondan, arkadaşımın 30 arkadaşımdan oynanabilit mi acaba 1080p?Parsec ile oynayın. Ben oyunu modlayıp her gün arkadaşla oynuyorum
Parseci bıraktım ben de steam remote playe geçtim. Remote play özelliği olan bir oyunla dosyaları değiştirmen gerekiyormerhaba bizde denedik ama arkadaşa çok drop giriyor 1080pde 720pde de oyun çok kötü, uploadım 10mbps sanırım ondan, arkadaşımın 30 arkadaşımdan oynanabilit mi acaba 1080p?
nasıl yani bende crack pes 21 yüklü onla ayarlayabilir miyimParseci bıraktım ben de steam remote playe geçtim. Remote play özelliği olan bir oyunla dosyaları değiştirmen gerekiyor
evet ben öyle yapıyorumnasıl yani bende crack pes 21 yüklü onla ayarlayabilir miyim
nasıl yapılıyor peki ya gösterebilir misinevet ben öyle yapıyorum