🔥İndirim MSI PRO B850-S WIFI6E 8.507 TL VATAN PC

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,457

15 FAZLI ANAKART İÇİN KELEPİR FİYAT

1772132802779.webp

fazla faz eşittir iyi demek değil, çoğu giriş-orta segment b650'den daha kötü bir anakart. bknz

1772133731729.webp

1772133826270.webp

b850-p de 15 fazlı anakart hatta b850-p bundan bir üst segment, anakartlardan anlamıyorsan yorum yapma bence daha fazla
Teknik bilgin sıfır ama olsun testler genelde en üst düzey zorlayıcı içeriklerde yapılır genel kullanımda bu degerlerin her zaman daha altını görürsün 85-84 iyi derecelerdir normal kabul edilir

15 FAZLI ANAKART İÇİN KELEPİR FİYAT

Alıntıyı görüntüle
Msi tepe modeller hariç am5 alınmaz.
B850M force vs çok daha mantıklı.

Teknik bilgin sıfır ama olsun testler genelde en üst düzey zorlayıcı içeriklerde yapılır genel kullanımda bu degerlerin her zaman daha altını görürsün 85-84 iyi derecelerdir normal kabul edilir
Benim mi yoksa senin mi teknik bilgin sıfır? fazla fazın daha şu fotoğrafı atmadan önce iyi olduğunu zannediyordun bence, neyse öğretmiş olduk.
85 iyi derece falanda değil, giriş segment b650 daha serin çalışıyor, bu nasıl bir savunma ya 84 85 iyi ne demek. ahahaha
Ayrıca az foruma bak, adam B850-P paylaşmış aynı fiyata hem Wifi 7 hem de 3 tane m2 ssd portu var, ah kardeşim benim.

Benim mi yoksa senin mi teknik bilgin sıfır? fazla fazın daha şu fotoğrafı atmadan önce iyi olduğunu zannediyordun bence, neyse öğretmiş olduk.
bir şey ögrettign yok fazla faz iyi dedigimiz de yok 15 faz için iyi fiyat dedik bu 1

2. bu anakart ile 7900x3d li sistem toplattım banamısın demiyor buda 2

3.youtube testlerinde oda sıcaklıgı ve çok ileri seviye testlerde iyi iş başarmış buda 3

4. simdi sütünü iç yatma vaktin buda 4

bir şey ögrettign yok fazla faz iyi dedigimiz de yok 15 faz için iyi fiyat dedik bu 1

2. bu anakart ile 7900x3d li sistem toplattım banamısın demiyor buda 2

3.youtube testlerinde oda sıcaklıgı ve çok ileri seviye testlerde iyi iş başarmış buda 3

4. simdi sütünü iç yatma vaktin buda 4
Attığım fotoğrafta b850-p'nin daha iyi bir anakart olduğunu yorumlayabilecek bir kapasiten bile yok bana halen boş yapıyorsun.
7900x3d sistem toplamaya devam et bu anakartlarla, faz sayısı yüksek seni kurtarır. :ROFLMAO:

Attığım fotoğrafta b850-p'nin daha iyi bir anakart olduğunu yorumlayabilecek bir kapasiten bile yok bana halen boş yapıyorsun.
7900x3d sistem toplamaya devam et bu anakartlarla, faz sayısı yüksek seni kurtarır. :ROFLMAO:
her salatalıgım var diyene tuzla koşarsan salatanın sahibi seni fena yapar üstüne böyle freni boşalmış kamyon gibi bilmedigin konuya dalarsın rezil olur çıkarsın hadi sütünü iç yatma vaktin.

her salatalıgım var diyene tuzla koşarsan salatanın sahibi seni fena yapar üstüne böyle freni boşalmış kamyon gibi bilmedigin konuya dalarsın rezil olur çıkarsın hadi sütünü iç yatma vaktin.
Kendini rezil eden sensin, ha zaten rezil bir insan olmadığını düşünmüyorum bu yorumlarla ama yine de belki halen farkına varmayanları uyandırdın.

Son düzenleme:
40gbps portu olmayan anakart üst düzey sisteme alınmaz şahsi kanaatim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,962
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri