Yumuklu Sucurta
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 812
gerek yok 4 fanlı zaten psunun da kendi fanı var + işlemci soğutucu varAgde a tier
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alta fan takman lazım hava alması için
gerek yok 4 fanlı zaten psunun da kendi fanı var + işlemci soğutucu varAgde a tier
O da normal eski kafayla düşünmemek lazım, umarım daha iyi oluruz. Bende aslında beyaz sistem kurarken mantığımı dinleyip bu anakartı aldım, kullanalı en az 1 yıl oldu, o beyaza geçmek istiyorum ama 18k da fln kalırsa MPG Edge Ti daha iyi ve daha güzel, ejder RGB'si ile. Tek sorun slotları full beyaz değil, o yüzden daha iyi bir şeyler bekliyorum, bir yandanda 2028 veya 2030 atıyorum artık, yeni belleği bekleyim diyorum, siyah anakart üstünde beyaz parçalarda kötü durmuyor açıkçası pek takılmadım, memnunumevet 220 240 dolar arası olması lazım ben de takribi 15 e falan geliyor yd diye bakmıştım bi ara
Güzel PSU A850G hali de A tier, bunda ses konusunda daha iyi diyorlar araştırmadım fakat A850G alsan bile ben fan sesi duymadım, açtığından da şüpheliyim yani, arkadan akıllı fan kontrolü kapatıyorum, fan çalışıyor ama duymuyorumBu psu almaya değer mi tier olarak nedir? 5070 ti için alıcam.
Ben biraz araştırdım güzel psu sipariş geçtim az önce 3 taksitMSI MPG A850GS PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG A850GS PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu alınır mı?
hocam bu nasıl? https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...sogutucu-p-55390?utm_campaign=akakce&v=1.17.6Agde a tier