Csye giremiyorum yardım

growtopia

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar maçtayken drop yiyip duruyodum bende kenar yumuşatmayı kapatayım dedim önce bi ekran siyah olup geldi ondan sonra tamamen siyah oldu error vermiş alt tabdan gördüm zor bela kapattım oyunu tekrar açamıyorum içerik indiriliyor diyor takılı kalıyor masaüstünden açmayı denedim aynı zaten yanlışlıkla takım arkadaşıma sıkmaktan 7 gün yedim şimdi boş boşuna 14 gün yiyeceğim sanırım yardım
1772186099411.webp

dosya doğrulama deneyin belki doğruladıktan sonra indirme yapmaz. daha sonra açarken pencereli açmaya çalışın. başlatma kodlarına -windowed ya da -sw yazınca olması gerek hangisi çalışıyordu hatırlamıyorum garanti olsun diye ikisini de yazabilirsiniz. bi de yanlışlıkla takım arkadaşınızı 2 kere öldürecek kadar nasıl hasar verebildiniz

Son düzenleme:
dosya doğrulama deneyin belki doğruladıktan sonra indirme yapmaz. daha sonra açarken pencereli açmaya çalışın. başlatma kodlarına -windowed ya da -sw yazınca olması gerek hangisi çalışıyordu hatırlamıyorum garanti olsun diye ikisini de yazabilirsiniz
zor bela girmeyi başardım ama 7 gün ban yemişim oyunun ***** saçma hataları yüzünden talep göndersem açılır mı

Alla alla niye 7 gün vermişler acaba normalde 30 dk verirler tekrarlarsan süre katkanarak çoğalır bir kerecik yanlışkıkla vurmaya 7 gün ban garip ama bilemedim.d

Alla alla niye 7 gün vermişler acaba normalde 30 dk verirler tekrarlarsan süre katkanarak çoğalır bir kerecik yanlışkıkla vurmaya 7 gün ban garip ama bilemedim.d
Bi tane Rus vardı oyunu trollüyordu bende öldürmüştüm ondan önceki banda

dosya doğrulanmadığında indrime falan yapmıyo galiba onlara bi bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,352
Üyeler
189,436
Son üye
thearkk
Geri