Güncel olarak ryzen 5 5600 ile RX 9060 XT 16 GB kullanan var mı ?

Bilgilendirme yapabilir misin sana zahmet olmaz ise birde 1080p de mi kullanacaksın, hazır sistemlerde kullanıyorlar bu ikiliyi çünkü
hocam hazır sistemlere bakmayın onlar fiyatları biyerlerden kısmak için bazı parçalarda saçmalıyorlar genelde. 9060xt 5600 ikilisi 1080 de net olarak darboğaz yapar.
Bugün aldım parçaları akşam kuracağım 5600,9060xt

hocam hazır sistemlere bakmayın onlar fiyatları biyerlerden kısmak için bazı parçalarda saçmalıyorlar genelde. 9060xt 5600 ikilisi 1080 de net olarak darboğaz yapar.
7800X3D 9060xt 16 gb 1080de darboğaz yapar mı ?

arkadaslar darboğaz dediğiniz şey ne tam olarak valorantta 9800x3d taksada ek kartının tamamını kullanmayacak sistem fps düşük diye darboğaz olmuyor ekran kartı işlemciyi bekler işlemci ekran kartına uyum sağlamak zorunda değil boşuna masraf yapmana gerek yok babus fpslerin tabii ki biraz dusuk olur ama darboğaz dediğimiz şey olmaz 500 fps 400 fps beklemiyorsan cs2'de 300+ alırsın low ayarlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama daha almadıysan sıfırdan alacaksan 5600 vs alma 7500f al babus

arkadaslar darboğaz dediğiniz şey ne tam olarak valorantta 9800x3d taksada ek kartının tamamını kullanmayacak sistem fps düşük diye darboğaz olmuyor ekran kartı işlemciyi bekler işlemci ekran kartına uyum sağlamak zorunda değil boşuna masraf yapmana gerek yok babus fpslerin tabii ki biraz dusuk olur ama darboğaz dediğimiz şey olmaz 500 fps 400 fps beklemiyorsan cs2'de 300+ alırsın low ayarlarda

Yok halihazırda işlemci var ekran kartı olarak sadece ekran kartını bir tık yükseltmek istiyorum 1650 mazi oldu artık

üstat az önce 9060xt r5 5600 ikilisi ile ilgili game test videolarını izliyordum, grafik ayarlarını düşürmediği sürece 1080pde ekran kartı kullanımı 98 99
adama boşuna masraf çıkarmaya gerek yok

Yok halihazırda işlemci var ekran kartı olarak sadece ekran kartını bir tık yükseltmek istiyorum 1650 mazi oldu artık

anakart almicaksan kalabilir 5600 bir sure sonra değişirsin suan masraf etmene gerek yok ddr5 pahali zaten videoyu izle orada anlatıyor darbogaz muhabbetini

bilmediğim için soruyorum cevap vermek zor mu bu kadar ? neyin komikliği neyin dalgasını geçiyorsun
dalga falan geçmiyorum hocam sakin ol. 1080de oynuyosan fazla sorun olmaz fakat ultraya çektiğinde yada 2k+ oynamak istediğinde gpu bazlı darboğaz yaşayabilirsin

Bilgilendirme yapabilir misin sana zahmet olmaz ise birde 1080p de mi kullanacaksın, hazır sistemlerde kullanıyorlar bu ikiliyi çünkü
2kda kullanacağım, forum açacağım bilgilendirmek için

Net darboğaz yapar demek yanlış, ben kullanıyorum 1080p de oyundan oyuna değişiyor grafik kaliteside önemli tabi. 1080p de darboğaz yapıyor evet ama oynanmayacak bir şey yok ortada valorantta bile nadir anlık takılmalar dışında hissedilmiyordu.
Şu anda 2K ya geçtim daha iyi oldu orası ayrı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,967
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko
Geri