🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

Bütün bilgileri girdim hocam yine göremedim.
fiziki kart aktif olmayınca belki gözükmeyebilir. Kart gelince tekrar bakın.

Peki pc parçalarını kapsar mı 9 taksit yoksa yasal sınıra falan takılıyor mu acaba?

Parafly da durum nasıl hocam baya yaygınlaşıyor sanırım kart aidatı ilk sene varmı ?
Pc parçaları 9 taksit oluyor.

Parafly kart aidatı var. Ama ne zaman kesiliyor bilmiyorum. MH sormanız daha iyi olur.

fiziki kart aktif olmayınca belki gözükmeyebilir. Kart gelince tekrar bakın.

Pc parçaları 9 taksit oluyor.

Parafly kart aidatı var. Ama ne zaman kesiliyor bilmiyorum. MH sormanız daha iyi olur.
Dün müşteri hizmetlerini aradım, kadın paraf puanlar sadece fiziki poslarda geçerli internette kullanılmaz dedi. Konuda da n11'de kullananlar var. Müşteri hizmetleri hep farklı bilgiler veriyor.

Dün müşteri hizmetlerini aradım, kadın paraf puanlar sadece fiziki poslarda geçerli internette kullanılmaz dedi. Konuda da n11'de kullananlar var. Müşteri hizmetleri hep farklı bilgiler veriyor.
Kardeşim parafpara ile n11 den telefon aksesuarları falan aldı. Ama onun fiziki kartı gelmişti. Kartı bekleyin.

Arkadaşlar merhaba. Bugün beni aradılar parfly kart alırsanız 25 bin tllik alışverişe 5 bin tl puan verilcek kampanya var dediler. Bende kabul ettim platinium parafly kart verdiler.kart numarası ve diğer birçok kampanya gözüküyor ama bana özel kısmında veya diğer kampanyalar arasında 25 bin tl alışverişe 5 bin puan kampanyası gözükmüyor. Kartın gelmesi uzun sürecek heralde. Sanal kart oluşturduğum zaman kampanya gözükürmü deneyen oldumu ?

Arkadaşlar merhaba. Bugün beni aradılar parfly kart alırsanız 25 bin tllik alışverişe 5 bin tl puan verilcek kampanya var dediler. Bende kabul ettim platinium parafly kart verdiler.kart numarası ve diğer birçok kampanya gözüküyor ama bana özel kısmında veya diğer kampanyalar arasında 25 bin tl alışverişe 5 bin puan kampanyası gözükmüyor. Kartın gelmesi uzun sürecek heralde. Sanal kart oluşturduğum zaman kampanya gözükürmü deneyen oldumu ?
Bir kaç gün içinde gözüküyor. Ben kartı almadan kampanyaya katıldım. İlk 2-3 gün kampanya gözükmüyordu, sonradan gözüktü. Fiziki kart da bir hafta sonra falan geldi.

Öğrenciyken paraflı yapmış üniversite beni, faydalanamadık. Kampanya gerçekten güzelmiş, haber veren arkadaşa teşekkürler.

Bir kaç gün içinde gözüküyor. Ben kartı almadan kampanyaya katıldım. İlk 2-3 gün kampanya gözükmüyordu, sonradan gözüktü. Fiziki kart da bir hafta sonra falan geldi.
Cevabınız için teşekkür ederim. Sanal karttan yapsakta puan kazanabiliyoruz demi.

parafly kartında taksit imkanı olduğuna emin miyiz bu tip kartların taksitte sorun yarattığı oluyor (çalıştığım sektörde en azından fly shopping kartlarda)
bu arada bakmadım ama vatanda daha ucuza %5-10 olursa geliyor olabilir 5000 vatan kampanyası 5000 ilk kart zaten 10000 yapıyor
o dediğin ikisi birleşir mi ki hocam? öyleyse bende açayım kendime bir şeyler alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,385
Üyeler
189,438
Son üye
acesa
Geri