🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 8.050 TL

Üstelik bende ghosting çok fazla niye anlamadım.
180hz ve overdrive daha hızlı yaptınız mı? Ayrıca test etmeden önce monitör 30 dakika çalıştırılmalı, ısındıkça hızlanır.

İade edip almak mantıklı değil mi hocam THH felan çok uğraştırır
@Yozgatlııı eğer uğraşırım dersen iade edip tekrar alabilirsin, ancak yenisi daha kötü de gelebilir. Değişim istemek de bir çözüm ama servis 3-5 tane olsun diyerek reddedebilir. Aslında bunun için THH başvurusu yapıp o sırada da monitörü kullanabilirsiniz. Yani servisten Red cevabı gelir, THH başvurur ve monitörü kullanırsınız. Sonuç açıklandığında ücretsiz değişim sağlanır.

İade edip almak mantıklı değil mi hocam THH felan çok uğraştırır
Sen bilirsin, bu da bir seçenek. Direkt iade etmek yerine 2 gün kullan bir fikir oluşsun. Ekranın 180hz ayarlandığından ve overdrive ayarının ''daha hızlı'' modunda olduğundan emin ol. Ayrıca buz gibi haldeyken test yaparsan daha kötü sonuç verir. Normali biraz kullanıp test etmektir (30 dakika)

180hz ve overdrive daha hızlı yaptınız mı? Ayrıca test etmeden önce monitör 30 dakika çalıştırılmalı, ısındıkça hızlanır.
Monitör 2 saattir açık, dediğiniz ayarlar ile yaptığım test. Kamerada az gözüksede insan gözüne baya fazla geliyor gibi daha yoğun.

Sen bilirsin, bu da bir seçenek. Direkt iade etmek yerine 2 gün kullan bir fikir oluşsun. Ekranın 180hz ayarlandığından ve overdrive ayarının ''daha hızlı'' modunda olduğundan emin ol. Ayrıca buz gibi haldeyken test yaparsan daha kötü sonuç verir. Normali biraz kullanıp test etmektir (30 dakika)
Sabaha kadar oyun oynuycam hocam yarın karar vericem edip etmemeye

Monitör 2 saattir açık, dediğiniz ayarlar ile yaptığım test. Kamerada az gözüksede insan gözüne baya fazla geliyor gibi daha yoğun.
Gsync açık ise kapatıp, kapalıysa da tam tersi açıp tekrar dener misiniz? Monitörlerin gsync açık kapalı performansı biraz değişiyor. Buna freesync de dahil.

Fark olmuyor gene aynı hocam
Diğer kullanan arkadaşın ghosting testine daha dikkatli baktım da MBR açık kullanmış. Zaten yorumların devamında da söylüyor. Onu anlatmışım. Bu yüzden ghosting az gözüküyordu.

Ama benim anlamadığım Q27G4XN modeliyle q27g42xne modeli teknik özellik açısından çok benzer. Aynı model olmaları gerekiyor. O model de incelemede sizin attığınıza göre daha az ghosting yapıyordu. Garip.
8293.webp

Bu arada MBR Sync ve MBR kapalı değil mi?

Diğer kullanan arkadaşın ghosting testine daha dikkatli baktım da MBR açık kullanmış. Zaten yorumların devamında da söylüyor. Onu anlatmışım. Bu yüzden ghosting az gözüküyordu.

Ama benim anlamadığım Q27G4XN modeliyle q27g42xne modeli teknik özellik açısından çok benzer. Aynı model olmaları gerekiyor. O model de incelemede sizin attığınıza göre daha az ghosting yapıyordu. Garip.Alıntıyı görüntüle

Bu arada MBR Sync ve MBR kapalı değil mi?
mbr nedir hocam bende açabiliyormuyum?

mbr nedir hocam bende açabiliyormuyum?
OSD menüsünde yazar. Ghosting ve hareket bulanıklığını azaltır ancak strobe crosstalk yapar. Yani ufo 2 taneymiş gibi gözükür. O ayarı bir kontrol et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,476
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri