Haticeye degil neticeye baksan iyi olurHocam link yok ekran kartı 9060xt değil 9060 biraz daha özveri lütfen
O paraya bilgisayar kaldı mı hocamEderi maximum 25k
Netice nedir hocamHaticeye degil neticeye baksan iyi olur
8 gb ram koymuslar çöpe cevirmisler. Ayrica vatan montaj yapmiyor bozuk cikarsa montaj hatasi deyip garanti disi birakabilirler. Bir nevi dolandiricilik olabilir belki kisacaVatan'da aynı şekilde indirimli OEM paketler varmı 1-2 tanesi fena değil.
AMD R5 5600 - RX 9060 - B450M - 512GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5600 - RX 9060 - B450M - 512GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMD R5 5500 - RX 9060 XT - A520M - 512GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 5500 - RX 9060 XT - A520M - 512GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
8 değil 16 ram. 2 tane yazıyor kafam kadar8 gb ram koymuslar çöpe cevirmisler. Ayrica vatan montaj yapmiyor bozuk cikarsa montaj hatasi deyip garanti disi birakabilirler. Bir nevi dolandiricilik olabilir belki kisaca
1x8 gb gormusum kusura bakma altta kucuk kafam kadar yazmislar ;d8 değil 16 ram. 2 tane yazıyor kafam kadar
Alınırdım alınmadım ciddi kafam küçük1x8 gb gormusum kusura bakma altta kucuk kafan kadar yazmislar ;d
Kafam yazmistim klavye pardon ;D kedilerin kafasi ufak ama iyi espri olmusAlınırdım alınmadım ciddi kafam küçük