Çözüldü✓ Ekran kartının alt kısmına fan takmam zararlı olur mu

Hocam ön 3 fan içeri veriyor ekstra anakartın hemen yanında ki fanlarda içeri veriyor , sıvı soğutma üstte takılı egzoz olarak arkada bir fan egzoz ekran kartının aşağısında ki fanlarda egzoz fan yani - 5 fan içeri hava üflüyor 6 fan egzoz görevi görüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam bi tık onlar aceleye geldi onları temizlerken dediğiniz gibi kablo cırt çıttı alıcam sarmalı onlarla gizlemeyi düşünüyorum teşekkür ederim
çok iyi, ben önde yok sandım bir an dedim noluyor :D
hava iyi akıyor.

çok iyi, ben önde yok sandım bir an dedim noluyor :D
hava iyi akıyor.
belki arkadaki tekli de intake olsa daha iyi olur gibi ama değmez uğraşmaya.

ben şöyle çizdim kafamda. zaten alttaki ve üsteki egzozlar içerideki havayı rahatça atmış olacak, arkadaki fanın pek bir işlevi kalmıyor.
IMG_0443.jpg1.webp

Son düzenleme:
ya da dur bir saniye, alttakileri de intake yapman lazım.

en iyi bu şekilde olur. hava daha rahat akar. senin yaptığın şekilde kasayı 2 ye ayırmış gibi oluyorsun hava akımında, bu da total gücü azaltıor bence.

olabilidiğince az yön olmalı. bu şekilde 2 yön oluyor üst ve soldan çıkıyor hava sadece. senin yaptığında alt sol ve üstten hava çıkışı var.

Ekler

• IMG_0443.webp
    IMG_0443.webp
    769.1 KB · Hit: 16
ya da dur bir saniye, alttakileri de intake yapman lazım.

en iyi bu şekilde olur. hava daha rahat akar. senin yaptığın şekilde kasayı 2 ye ayırmış gibi oluyorsun hava akımında, bu da total gücü azaltıor bence.

olabilidiğince az yön olmalı. bu şekilde 2 yön oluyor üst ve soldan çıkıyor hava sadece. senin yaptığında alt sol ve üstten hava çıkışı var.
Hocam alttakiler intake hava ekran kartına hava üfleyecek şekilde olur yukarı doğru havayı üfler tahliyeden de yukarı doğru egzoza çıkar öyle daha iyi olursa öyle yapayım ama alttan çok bi hava çekmez tamamen kapalı aşağısı

Hocam alttakiler intake hava ekran kartına hava üfleyecek şekilde olur yukarı doğru havayı üfler tahliyeden de yukarı doğru egzoza çıkar öyle daha iyi olursa öyle yapayım ama alttan çok bi hava çekmez tamamen kapalı aşağısı
her türlü öyle daha iyi oluyor.

sadece alttakileri ters çevirecen, içeri üflesinler

Geri