🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben de yazdım da ilginç şekilde yardımcı olmadılar, siz tam olarak ne demiştiniz temsilciye? En kötü ben de yarın telefonla görüşeyim.
Hediye hakkım vardı dedim, nvidea nın ilgili hediye sayfasınının altında amazon amblemi var oraya tıklayınca amazon sayfasına yönlendiriyor açıklamaların olduğu onu gönderdim chetteki arkadaşa yardımcı oldu sağ olsun

5090 auros master gelirmi beyler 😂💰

Benim 5070 ti windforce de bugün geldi, kutu hasarlı vs olabilir yazıyorlardı ama hiç açılmamış kapalı kutu göndermişler, furmark testlerini de yaptım 1080 p de, 30 dk lık test sonucu max 74 dereceyi gördü fanlarda %100 hiç çalışmadı max %80 e çıktı.

Ek olarak bildiğiniz gibi belli ekran kartlarında resident evil hediyesi vardı. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim hediye kod veremediler ama oyunun ücretini karta iade ettiler. Kampanya döneminde ekran kartı alan arkadaşların bilgisine
Hocam şu oyun hediyesinin detaylarını bana atabilir misin rica etsem ? Ben de 5070 aldım, oyun hediyesi veremiyoruz vs dediler. Sizi referans göstererek yarın tekrar deneyeyim.

Oyun hediyesi için ertesi gün farklı m.hizmetlerine bağlanın ya da mail bekleyin (bana maille gelmişti). Amazon depo da bilgi karışıklığı olabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,334
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri