🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

112k'ya aldığım 5090 geldi. Bütün kutu aksesuarları duruyor ve jelatinlerine kadar herşeyi üstünde. Güvenlik etiketi de mevcut. Uzay montaj takıp deneyeceğim şimdi umarım sorun çıkmaz.

Alıntıyı görüntüle
ben diyorum bunu kim aldı zalim seni :D hayaller gitti dedim üzüldüm sendeymiş :D

Benim 5070 ti windforce de bugün geldi, kutu hasarlı vs olabilir yazıyorlardı ama hiç açılmamış kapalı kutu göndermişler, furmark testlerini de yaptım 1080 p de, 30 dk lık test sonucu max 74 dereceyi gördü fanlarda %100 hiç çalışmadı max %80 e çıktı.

Ek olarak bildiğiniz gibi belli ekran kartlarında resident evil hediyesi vardı. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim hediye kod veremediler ama oyunun ücretini karta iade ettiler. Kampanya döneminde ekran kartı alan arkadaşların bilgisine

Benim 5070 ti windforce de bugün geldi, kutu hasarlı vs olabilir yazıyorlardı ama hiç açılmamış kapalı kutu göndermişler, furmark testlerini de yaptım 1080 p de, 30 dk lık test sonucu max 74 dereceyi gördü fanlarda %100 hiç çalışmadı max %80 e çıktı.

Ek olarak bildiğiniz gibi belli ekran kartlarında resident evil hediyesi vardı. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim hediye kod veremediler ama oyunun ücretini karta iade ettiler. Kampanya döneminde ekran kartı alan arkadaşların bilgisine
Oo çok iyiymiş sondaki info telefonda mı iletişime geçtiniz yazarak mı? Hayırlı olsun aynı zamanda.

Amazon depodan telefon alan oldumu arkadaşlar. Sorun falan yaşanır mı ?

Bende PSU aldım mükemmel yazıyordu. Fakat kutu leş gibi kablolar eksik sonradan fark ettim içi bile açılmış gibiydi ilk defa 2. El adım şans yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,351
Üyeler
189,834
Son üye
Getlucky
Geri