Kaç paraya denk gelmişti hocam hayırlı olsunArkadaşa attığım videodan fotoğraf çıkarttım az da olsa atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır.
Kaç paraya denk gelmişti hocam hayırlı olsunArkadaşa attığım videodan fotoğraf çıkarttım az da olsa atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır.
Eyvallah, 112.832TLKaç paraya denk gelmişti hocam hayırlı olsun
hocam 9070xt çok ısınıyor diyorlar ama sen ne diyorsun bu işeEyvallah, 112.832TL
Bendeki Nitro modeliydi 65 üstüne yazın bile çıkmadı.hocam 9070xt çok ısınıyor diyorlar ama sen ne diyorsun bu işe
Ahdwkljhfklflqk demiştir de test sistemi çok ağlamasın o da, 1-2 güne geçecek rahat edeceği yere şimdilik idare etsin5090, işlemcideki stok fanı görünce ben nereye düştüm demiş midir acaba?
ben diyorum bunu kim aldı zalim seni112k'ya aldığım 5090 geldi. Bütün kutu aksesuarları duruyor ve jelatinlerine kadar herşeyi üstünde. Güvenlik etiketi de mevcut. Uzay montaj takıp deneyeceğim şimdi umarım sorun çıkmaz.
Alıntıyı görüntüle
Oo çok iyiymiş sondaki info telefonda mı iletişime geçtiniz yazarak mı? Hayırlı olsun aynı zamanda.Benim 5070 ti windforce de bugün geldi, kutu hasarlı vs olabilir yazıyorlardı ama hiç açılmamış kapalı kutu göndermişler, furmark testlerini de yaptım 1080 p de, 30 dk lık test sonucu max 74 dereceyi gördü fanlarda %100 hiç çalışmadı max %80 e çıktı.
Ek olarak bildiğiniz gibi belli ekran kartlarında resident evil hediyesi vardı. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim hediye kod veremediler ama oyunun ücretini karta iade ettiler. Kampanya döneminde ekran kartı alan arkadaşların bilgisine
Hayırlı olsun biraderim. Umarım problem görmezsinOo çok iyiymiş sondaki info telefonda mı iletişime geçtiniz yazarak mı? Hayırlı olsun aynı zamanda.
Yok chatten yazdım hocamOo çok iyiymiş sondaki info telefonda mı iletişime geçtiniz yazarak mı? Hayırlı olsun aynı zamanda.
Bende PSU aldım mükemmel yazıyordu. Fakat kutu leş gibi kablolar eksik sonradan fark ettim içi bile açılmış gibiydi ilk defa 2. El adım şans yokBenim 5070 ti windforce de bugün geldi, kutu hasarlı vs olabilir yazıyorlardı ama hiç açılmamış kapalı kutu göndermişler, furmark testlerini de yaptım 1080 p de, 30 dk lık test sonucu max 74 dereceyi gördü fanlarda %100 hiç çalışmadı max %80 e çıktı.
Ek olarak bildiğiniz gibi belli ekran kartlarında resident evil hediyesi vardı. Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim hediye kod veremediler ama oyunun ücretini karta iade ettiler. Kampanya döneminde ekran kartı alan arkadaşların bilgisine
Ben de yazdım da ilginç şekilde yardımcı olmadılar, siz tam olarak ne demiştiniz temsilciye? En kötü ben de yarın telefonla görüşeyim.Yok chatten yazdım hocam