112k'ya aldığım 5090 geldi. Bütün kutu aksesuarları duruyor ve jelatinlerine kadar herşeyi üstünde. Güvenlik etiketi de mevcut. Uzay montaj takıp deneyeceğim şimdi umarım sorun çıkmaz.
Alıntıyı görüntüle
İçinden küçük ekran kartı keycapsı çıkıyorsa satar mısın112k'ya aldığım 5090 geldi. Bütün kutu aksesuarları duruyor ve jelatinlerine kadar herşeyi üstünde. Güvenlik etiketi de mevcut. Uzay montaj takıp deneyeceğim şimdi umarım sorun çıkmaz.
Alıntıyı görüntüle
muhtemelen dış kutuda sağda solda yırtık var, güvenlik etiketleri mevcut demiş sanıyorum uyanıklar kartı alıp sarı sitede satmaya calısıp 1 ay sonra iade ediyorlar, amazon yakında bu sevasından vaz gececektir.Eee kozmetik sorunu neymiş? Meraktayız![]()
Benim dizinin yeni bölümü gelmiş112k'ya aldığım 5090 geldi. Bütün kutu aksesuarları duruyor ve jelatinlerine kadar herşeyi üstünde. Güvenlik etiketi de mevcut. Uzay montaj takıp deneyeceğim şimdi umarım sorun çıkmaz.
Alıntıyı görüntüle
Etikete aldanma hocam depoda yapıştırıyorlar onu. Ben çok ürün aldım depodan. 2-3 tanesi güvenlik etiketi olmasına rağmen bozuk çıktı. Umarım sorun çıkmaz.112k'ya aldığım 5090 geldi. Bütün kutu aksesuarları duruyor ve jelatinlerine kadar herşeyi üstünde. Güvenlik etiketi de mevcut. Uzay montaj takıp deneyeceğim şimdi umarım sorun çıkmaz.
Alıntıyı görüntüle
Ufak bir not ekleyeyim gpu kullanımı bu psuya hangi ekran kartını takarsam takayim %95 üstü görmüyor test sistemi olduğu için bunu taktım sonrasında A+ tier psu alırım direkt böyle bırakmam kartı.Sorunsuz gidiyorum 4k furmarkta Enermax 1200W psu ile testteyim. OCCT testi yapıcam, Heaven benchmark yapıcam, oyun testi yapıcam. ROP ve TMU sayıları da tam. Başka olmazsa olmaz mutlaka şunu yap dediğiniz test var mı?
Tekrar detaylı baktım kutu ciddi anlamda yırtık arka tarafı ve çizilmiş biraz dış kutusu nasıl oldu bilmiyorum. Onunda dışında 2 saat Furmark yaptım sorun çıkmadı 61 gördü max derece, kartta hafif de CW var kulağı dayayınca net duyuluyor yakınına girilmedikçe de duyulması imkansız. Kartın kendisinde radyatörde çizik de görmedim kozmetik olarak bırakın büyük kusuru ufak kusur bile yok. Bir de aksesuarları bile açılmamış tam şekilde duruyor, keycaps soran arkadaş vardı o çıkmadı ve bu modelde çıkmıyormuş sanırım.Eee kozmetik sorunu neymiş? Meraktayız![]()
Ürünün fotosunu da eklesene kral ya. Vallahi merak ettim üç gündür okuyoruzTekrar detaylı baktım kutu ciddi anlamda yırtık arka tarafı ve çizilmiş biraz dış kutusu nasıl oldu bilmiyorum. Onunda dışında 2 saat Furmark yaptım sorun çıkmadı 61 gördü max derece, kartta hafif de CW var kulağı dayayınca net duyuluyor yakınına girilmedikçe de duyulması imkansız. Kartın kendisinde radyatörde çizik de görmedim kozmetik olarak bırakın büyük kusuru ufak kusur bile yok. Bir de aksesuarları bile açılmamış tam şekilde duruyor, keycaps soran arkadaş vardı o çıkmadı ve bu modelde çıkmıyormuş sanırım.
Son olarak seri numarası ile sorguladığımda 2028 Mayıs ayında garantisi bitiyor bu da neredeyse 2 yıl yapar ki Asus ürünlerde garanti 3 yıldır. Benim tahminim bu ürüne kabul edilebilir yazmalarının başlıca 2 sebebi var: 1.si kutuda harbiden baya derin yırtıklar var ön değil ama arka tarafında. 2.si de garantisi neredeyse 2 yıl kalmış muhtemelen 2-3 farklı kişi bu ürünü alıp 20 veya 25. günde iade etti en az 2 kere iade dönmüştür diye düşünüyorum.
Yarın daha net şekilde yazıcam testleri tam bitirip emin olmak istiyorum.
Ürünün fotosunu da eklesene kral ya. Vallahi merak ettim üç gündür okuyoruz![]()
Tekrar detaylı baktım kutu ciddi anlamda yırtık arka tarafı ve çizilmiş biraz dış kutusu nasıl oldu bilmiyorum. Onunda dışında 2 saat Furmark yaptım sorun çıkmadı 61 gördü max derece, kartta hafif de CW var kulağı dayayınca net duyuluyor yakınına girilmedikçe de duyulması imkansız. Kartın kendisinde radyatörde çizik de görmedim kozmetik olarak bırakın büyük kusuru ufak kusur bile yok. Bir de aksesuarları bile açılmamış tam şekilde duruyor, keycaps soran arkadaş vardı o çıkmadı ve bu modelde çıkmıyormuş sanırım.
Son olarak seri numarası ile sorguladığımda 2028 Mayıs ayında garantisi bitiyor bu da neredeyse 2 yıl yapar ki Asus ürünlerde garanti 3 yıldır. Benim tahminim bu ürüne kabul edilebilir yazmalarının başlıca 2 sebebi var: 1.si kutuda harbiden baya derin yırtıklar var ön değil ama arka tarafında. 2.si de garantisi neredeyse 2 yıl kalmış muhtemelen 2-3 farklı kişi bu ürünü alıp 20 veya 25. günde iade etti en az 2 kere iade dönmüştür diye düşünüyorum.
Yarın daha net şekilde yazıcam testleri tam bitirip emin olmak istiyorum.
Ana sisteme takınca daha detaylı fotoğraf atacağım söz. Seri nolar örtüşüyor evet onun dışında dediğiniz noktaları kaba taslak kontrolledim, testleri tam bitirp ana sisteme geçirirken çok daha kapsamlı kontrol yapıcam.Fan yapraklarını, boruları, radyatördeki ve karttaki güvenlik bantlarını, kartın anakarta giren kısmını vs iyice kontrol edin hocam. Kart ile kutu seri noları örtüşüyor mu bu da önemli. Ve hakkaten birkaç foto görelim yav..