Kuzenin PC hiçbir oyun çalıştırmıyor

GermiyanWithPlan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,004
arkadaşlar hayırlı akşamlar valla böyle ciddi bir şey değil mantıken bilirsin de çözemeyeceğin kıl bir sorununuz olur ya,bizim başımıza da bundan geldi

kuzen vpn ile roblox oynarken bir çıkmış karşısına panikleyip bir tane windows dosyasını silmiş,teyzem okuldayken aradı da ben de çözemedim,direk denetim masasından "onar" demek işe yarar mı?

gerekli her şey ekran görüntülerinde var

çözüm için yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler

1772560943717.webp

1772560957233.webp

1772560966823.webp

1772560975730.webp

1772561001475.webp

1772561018257.webp

1772561033548.webp

1772561049950.webp

Sonra en en ilk baştaki hataya dönüyor ve ek olarak şu hatayı veriyor:

1772561086527.webp

Visual C++ paketlerinin hepsini kur düzelir
Windows dosyaları için scan now filan da yapması lazım cmd den "/scannow" komut bu yada bu "sfc /scannow"

arkadaşlar hayırlı akşamlar valla böyle ciddi bir şey değil mantıken bilirsin de çözemeyeceğin kıl bir sorununuz olur ya,bizim başımıza da bundan geldi

kuzen vpn ile roblox oynarken bir çıkmış karşısına panikleyip bir tane windows dosyasını silmiş,teyzem okuldayken aradı da ben de çözemedim,direk denetim masasından "onar" demek işe yarar mı?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

boşver format at bu tarz şeylerde hiç uğraşmam gözünün yaşına bakmam basarım formatı

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
microsofttan c++ 2015i yüklesen düzelir galiba ben de silmiştim bir ara yanlışlıkla oyunlarda kullanıldığını fark etmeyip gerekliymiş..

microsofttan c++ 2015i yüklesen düzelir galiba ben de silmiştim bir ara yanlışlıkla oyunlarda kullanıldığını fark etmeyip gerekliymiş..
peki indirdikten sonra nasıl gerekli klasöre koyacağız,nereden nasıl indireceğiz,onu anlatabilir misin?

Geri