PttAVM tulparlife güvenilir mi?

masxar

80+
Reaksiyon skoru
92
Bütçe
22000
Ekran kartı olarak rx 7900 gre alacağım ve en ucuz fiyatı şuan pttavm veriyor. Eğer pttavm den almazsam mecburen rx 7800 xt alacağım.

Ekran kartı olarak rx 7900 gre alacağım ve en ucuz fiyatı şuan pttavm veriyor. Eğer pttavm den almazsam mecburen rx 7800 xt alacağım.
Ben PTT avmye güvenmiyorum

Ptt avmden psu çoklayıcı kablosu alayım dedim 2 defa dolandırıldım 1. Si başka bir ürün gönderdiler 2. Si çalışmadı kısa devre yaptırdı 3. Sü anca çalıştı,doğru ürün geldi sonra kitap alayım dedim test kitabı stokta kalmamış sipariş ettiğimde 2 hafta beklettiler kargoya vermediler müşteri hizmetini aradım iptal ettirdim

PTT den kibrit çöpü alınmaz (!).

Ptt avmden psu çoklayıcı kablosu alayım dedim 2 defa dolandırıldım 1. Si başka bir ürün gönderdiler 2. Si çalışmadı kısa devre yaptırdı 3. Sü anca çalıştı,doğru ürün geldi sonra kitap alayım dedim test kitabı stokta kalmamış sipariş ettiğimde 2 hafta beklettiler kargoya vermediler müşteri hizmetini aradım iptal ettirdim
Sağolun hocam hiç bulaşmam o zaman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısı yapıcam sanırım hocam başka yerlerden kısıp ekran kartına vericem mecbur.

Hocam bende pttavm tulparlife'dan Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK alacaktım 1000-2000 aralığında daha ucuz ama alma hatalı ürün sonucunda iade kabulü varsa alabilirim

Tavsiye etmiyorum bir şey alırken 2 değil 3-4 defa düşünün monitör satın aldım çizik teşhir ürününü yollamışlar üstelik içinde ne garanti belgesi var nede monitör bağlantı vidası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri