thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,013
999 iken alınırdı da 5600 e bence stok bile yeterli değiştirme fikrin varsa mantıklı hem intel hem amd uyumlu iyi soğutucualinir mi bu? r5 5600 var
999 iken alınırdı da 5600 e bence stok bile yeterli değiştirme fikrin varsa mantıklı hem intel hem amd uyumlu iyi soğutucualinir mi bu? r5 5600 var
ben bundan kullanıyorum aynı işlemci cok rahat soğutuyor tasfiye ederimhaydaaa her saat yenileyniyo galiba anlamadim yeni urunler gelmis
O fiyata gider gibi, bazıları marka ürün istiyor. 2000 hz 1600 tl için okey. Corsair belli bir malzeme kalitesi vadediyor zaten. Ama bütçe sadece oysa alınabilir, 2000 e zorlayanlar için daha mantıklı seçenekler var.Mouse'a ne dersiniz?
R5 3600 kullanıyorum. Sizce bitfenixi mi alayım yoksa nzxt mi?999 iken alınırdı da 5600 e bence stok bile yeterli değiştirme fikrin varsa mantıklı hem intel hem amd uyumlu iyi soğutucu
bu biz beyaz seviyoruz çığırtkanlığı yüzünden millet hakikatten beyaz seviyor sanıp toptancılar beyaz ürün getirip satamıyorlar.Bu ayarda 240'lık ucuz sıvı soğutma arıyorum ne zaman fırsat görsem hep beyaz modeller tam küfretmelik![]()
bende bir üründe indirim sepette çıkmıyor birkaç üründe de var sorun mail attım saldım ,zaten aman aman indirim de yoktu.R5 3600 kullanıyorum. Sizce bitfenixi mi alayım yoksa nzxt mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nzxt yi alamıyorum şaka gibi sürekli hata veriyor
indirimden 200hz ve üstü monitör önerir misinMonitör alacaklar bir göz atsın. Bazı monitörler son 6 ayın en düşük fiyatının %10-20 altında