🔥İndirim İtopya en iyi ürünler 9.yaş indirimi

haydaaa her saat yenileyniyo galiba anlamadim yeni urunler gelmis
ben bundan kullanıyorum aynı işlemci cok rahat soğutuyor tasfiye ederim

Mouse'a ne dersiniz?
O fiyata gider gibi, bazıları marka ürün istiyor. 2000 hz 1600 tl için okey. Corsair belli bir malzeme kalitesi vadediyor zaten. Ama bütçe sadece oysa alınabilir, 2000 e zorlayanlar için daha mantıklı seçenekler var.

Monitör alacaklar bir göz atsın. Bazı monitörler son 6 ayın en düşük fiyatının %10-20 altında

Gamepadler hariç indirim göremedım.Kablosuz kulaklık alacaktım yok hepsı fahiş fiyat.İndırım goren varsa etıketlesın lutfen

999 iken alınırdı da 5600 e bence stok bile yeterli değiştirme fikrin varsa mantıklı hem intel hem amd uyumlu iyi soğutucu
R5 3600 kullanıyorum. Sizce bitfenixi mi alayım yoksa nzxt mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nzxt yi alamıyorum şaka gibi sürekli hata veriyor

Son düzenleme:
Bu ayarda 240'lık ucuz sıvı soğutma arıyorum ne zaman fırsat görsem hep beyaz modeller tam küfretmelik🤯

Bu ayarda 240'lık ucuz sıvı soğutma arıyorum ne zaman fırsat görsem hep beyaz modeller tam küfretmelik🤯
bu biz beyaz seviyoruz çığırtkanlığı yüzünden millet hakikatten beyaz seviyor sanıp toptancılar beyaz ürün getirip satamıyorlar.

R5 3600 kullanıyorum. Sizce bitfenixi mi alayım yoksa nzxt mi?

Nzxt yi alamıyorum şaka gibi sürekli hata veriyor
bende bir üründe indirim sepette çıkmıyor birkaç üründe de var sorun mail attım saldım ,zaten aman aman indirim de yoktu.

Bunun fiyatı iyi değil mi? Yeni bir model ve G4ZD'ye göre kısmışlar belli ki ama 22.000-TL'ye (Maximum 4 taksit + 1000 TL puan) OLED monitör uygun göründü bana.

Herkesin fiyat/performans diye ayılıp bayıldığı Samsung G5 gibi 200 değil, 400 nit üstelik. Yeni model olduğu için düzgün inceleme veya renk gamut testi bulamadım henüz.

beyler göz damlası olan varsa verebilir mi gözlerim bozuk galiba fırsat falan göremiyorum 9. yılımızı kutluyoruz diye ellerinde kalanı saplıyorlar gibi görüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,377
Üyeler
190,357
Son üye
Oqtii
Geri