Derbi öncesi güvenilir kaliteli iptv önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
0
Tod Tv'ye muhtaç olmaktan bıktım her maçta rezil ediyor. Artık her platformada ayrı para ödemek istemiyorum dizi film için birden çok yere üye olmak gerekiyor hepsine toplu şekilde erişmek istiyorum. Hem maçları sorunsuz donmadan görüntü kaliteside iyi şekilde izletecek hemde aradığım dizi ve filmleri bulabileceğim bir iptv sağlayıcısı önerebilir misiniz?

Hocam bende 1.5 yıldır stabiliptv.com var genellikle fener maçlarını izliyorum şuana kadar sorun yaşadığım 1 2 maç oldu sadece onuda kısa sürede çözdüler. Görüntü kalitesi de televizyon yayınıyla aynı çok dizi film izlemiyorum ama yeni çıkan popüler filmleri buldum hep tavsiye ederim referans isterlerse adımı verebilirsin.

Tod Tv'ye muhtaç olmaktan bıktım her maçta rezil ediyor. Artık her platformada ayrı para ödemek istemiyorum dizi film için birden çok yere üye olmak gerekiyor hepsine toplu şekilde erişmek istiyorum. Hem maçları sorunsuz donmadan görüntü kaliteside iyi şekilde izletecek hemde aradığım dizi ve filmleri bulabileceğim bir iptv sağlayıcısı önerebilir misiniz?
Yapıkredi kullanıyorsanız world mobilde %50 tod para iadesi var

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan