Display port kablo sorunsalı ve öneriler.

Reaksiyon skoru
0
Selamlar Msi g274qpf E2 marka monitörünü kullanmaktayım . Ürünü arkadaşımdan aldım fakat şöyle bir sorunum mevcut HDMI kabloyu bağladığımdan herhangi bir flicker ekranda beyazlamalar yokken Slink markasının DP kablosunu bağladığımda 2K 180 Hz yenileme hızında ekranda flicker beyaz flash patlamaları gibi bir sorunla karşılaşıyorum. Sorunun kablodan yana olduğunu düşündüğümden gidip kabloyu iade ettim. Bana önerebileceğiniz sağlam Display Port kablosu olarak neler var? Ekte yaşadığım sorunla alakalı görseller mevcut. Hem normal halini hemde ekranda çıkan beyaz bozulmayla alakalı görseller mevcut. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Kullanmış olduğum display port kablo markası ise S-Link SLX-460

Ekler

• normal hali.webp
    normal hali.webp
    38 KB · Hit: 13
  • flicker display.webp
    flicker display.webp
    38.5 KB · Hit: 12
  • 65f74439-0c9f-4e9f-ae5f-3ffbfb00a0d9.webp
    65f74439-0c9f-4e9f-ae5f-3ffbfb00a0d9.webp
    146.4 KB · Hit: 11

Paugge iyidir, Ugreen iyidir, Kabeldirekt iyidir.

Amazon üzerinden bak. Kablo işe yaramazsa iade edersin en azından.

Selam Paugge Vesa Displayport 2.1 Kablo siparişi verdim. 2.1 veri aktarımı olarak daha iyi olur diye düşündüm. Senin düşüncen nedir? Kullanacağım monitör Msi G274 QPF E2 2K çözünürlükte 180hz yenileme hızına sahip olan bir monitördür.

Aldığım link aşağıda mevcut.

Selam Paugge Vesa Displayport 2.1 Kablo siparişi verdim. 2.1 veri aktarımı olarak daha iyi olur diye düşündüm. Senin düşüncen nedir? Kullanacağım monitör Msi G274 QPF E2 2K çözünürlükte 180hz yenileme hızına sahip olan bir monitördür.

Aldığım link aşağıda mevcut.
İleriye dönük almış oldun. Bir hayli yeterli o kablo. Hayırlı olsun.

Geri