ilk öneri olarak lenovo r24s güzel ama renk olarak o kadar tatmin edeceğini düşünmüyorum orijinalinde 6bit olmasından dolayı bunun yerine bu ilk önerim
MSI MAG 244F 23.8" 1920x1080 (FHD) RAPID IPS FLAT 200Hz 0.5Ms FreeSync Premium Gaming Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
www.incehesap.com
birde bu var bu da lenovo gibi öyle renklerinin tatmin edeceğini düşünmüyorum ama pivot özelliği var ne kadar gerekli tartışılır fiyatı üstteki modelle aynı ama renk kalitesi daha kötü
MSI 24.5" G255PF E2 1920 x 1080 (FHD) 16:9 Flat Rapid IPS 180HZ 1MS Adaptive-Sync Pivot Gaming Monitör fiyatı ve özelliklerini
www.mediamarkt.com.tr
bir de bu var bununda pivot özelliği var yani nası diyeyim g255pf-e2 ile mag244f arasındabir monitör hem panel kalitesi hem de renk kalitesi iyi ama 244f kadar iyi değil hem de pivot var ikisinin birleşimi gibi bir şey hem pivot olsun hem de renkleri iyi olsun hem de hz olsun dersen bu mükemmel olur
GIGABYTE Marka GIGABYTE 24.5" G25F2 200Hz 1ms SS IPS Full HD FreeSync HDR Pivot Flat Gaming Monitör Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
www.tebilon.com
bu sonuncusu fiyat açısından iyi ama bunun yerine lenovo r24s alabilirsin hz lenovonun daha düşük ama renk ve panel kalitesi olarak bir tık daha iyi bunda pivot var orası ayrı senin tercihin fiyatları yakın olduğu için böyle söylüyorum yani ucuz olsun güzel olsun dersen bu var bir de lenovo tercih senin ikisinden birini de alsan üzmez seni