XFX SWİFT 9060 XT EKRAN KARTI ALINIR MI?

Reaksiyon skoru
14
selamlar vatan bilgisayarda 9060 xt gpu indirim ile 18 bine düşmüş durumda 4060 dan geçiş yapacağım sizce alınır mı bende 3 fan takıntısı var bu 2 fanlı lakin aradaki fiyatı düşününce 2 fanlı mantıksız gelmiyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

XFX SWIFT RADEON RX 9060 XT GAMING DUAL OC 16GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı

hocam aynısını kullanıyorum 2 fanlı fakat büyük kart merak etmeyin . detaylı bakmadım ama 50 derecenin üstünü görmedim . 20350ye almıştım bu fiyat çok iyi bence

hocam aynısını kullanıyorum 2 fanlı fakat büyük kart merak etmeyin . detaylı bakmadım ama 50 derecenin üstünü görmedim . 20350ye almıştım bu fiyat çok iyi bence
sağ olun hocam bende büyük kart arayışı içerisindeydim kasam akvaryum ve büyük 2 fanlı windforce 4060 çok küçük kaldığı için hoş gözükmüyordu

bu şekilde görünüyor

Ekler

• hhh.webp
    hhh.webp
    193.2 KB · Hit: 55

Ekler

• IMG_0867.webp
    IMG_0867.webp
    437.8 KB · Hit: 48
Ben aynı ekran kartını 1,5 ay evvel 19,500'e almıştım vatan'dan gayet memnunum şu ana kadar. Bu fiyata bence kaçmaz. Aynı fiyata sapphire'de alınabiliyor ama XFX'i daha çok seviyorum marka olarak.

Ramlar niye farklı
hocam biri hazır sistem aldığımda gelmişti . sonrasında alacağımda bulamadım aynısını çalışıyoor ama tam performans . şimdi tekrardan farklı 2 ram daha aldım onları takacağım :D . bir sorun mu oluyor ki
Post automatically merged:

ray traycing performansı iyi midir
spiderman ve hogwarts legacy de ultrada sıkıntısız oynuyorum rt açınca 60ın altına düşüyor ama fps açmıyorum o yüzden

hocam biri hazır sistem aldığımda gelmişti . sonrasında alacağımda bulamadım aynısını çalışıyoor ama tam performans . şimdi tekrardan farklı 2 ram daha aldım onları takacağım :D . bir sorun mu oluyor ki
Post automatically merged:

spiderman ve hogwarts legacy de ultrada sıkıntısız oynuyorum rt açınca 60ın altına düşüyor ama fps açmıyorum o yüzden
hocam ben rt açmadan oyun oynayamıyorum :) fsr ile birlikte açsam iyi fps verirmi acaba

Geri