Berber saçın içinden geçti, ne yapabilirim?

Falcon 9

80+
Reaksiyon skoru
161
Merhabalar, dün her zaman gittiğim berbere gittim ve her zamanki gibi istediğim saç modelini birebir tarif ettim. Ancak bu sefer nedense istediğimle alakası olmayan, bambaşka bir tıraş yaptı. Yanları tamamen 0’a vurulmuş ve arada belirgin bir iz var.

Yaptığı tıraş, eklediğim fotoğrafla birebir aynı. Sizce bu durumda ne yapabilirim? Kafamda gerçekten çok kötü duruyor. Bu tarz bir tıraş kurtarılabilir mi? Geçiş yapılarak düzeltilebilir mi?

Çünkü eğer düzeltilemezse, bu hafta boyunca okula gitmeyi bile düşünmüyorum.

foto:
1772949522396.webp

Gayette iyi düzeltilir. Sadece 3 -2 -1 makine başlıklarıyla uzunca yukarı doğru kesmesi yeter.
Keskin körüntü kaybolur Ronaldo olursun.

Kankam büyük başlıkla saçı yumuşat sonra yavaş yavaş 1-2-3mm şeklinde geçiş yap ve izi sıfır makine ile kaybet daha temiz durur veya subay tıraşı yapabilirsin üstleri 16mm makineyle falan alırsın bunları yapamam dersen Mahalle Berberine git yapar çok para almaz basit geçiş sadece. Keşke tıraş bitince abi kötü oldu geçiş ekle vs deseydin tas yapmış seni

Merhabalar, dün her zaman gittiğim berbere gittim ve her zamanki gibi istediğim saç modelini birebir tarif ettim. Ancak bu sefer nedense istediğimle alakası olmayan, bambaşka bir tıraş yaptı. Yanları tamamen 0’a vurulmuş ve arada belirgin bir iz var.

Yaptığı tıraş, eklediğim fotoğrafla birebir aynı. Sizce bu durumda ne yapabilirim? Kafamda gerçekten çok kötü duruyor. Bu tarz bir tıraş kurtarılabilir mi? Geçiş yapılarak düzeltilebilir mi?

Çünkü eğer düzeltilemezse, bu hafta boyunca okula gitmeyi bile düşünmüyorum.

foto:
Alıntıyı görüntüle
Sana hırt trası yapmış geçmiş olsun. Sövmeden çıkmasaydın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,923
Üyeler
189,939
Son üye
memin öztürk
Geri