- Konu Sahibi Konu Sahibi
sagolun bencede alın geçinHayırlı olsun hocam , ben de atx olanını düşünüyordum alıp geçeyim o zaman
sagolun bencede alın geçinHayırlı olsun hocam , ben de atx olanını düşünüyordum alıp geçeyim o zaman
Asrock b850a pro alırdımTekrar yeni konu açmayım dedim , güncel olarak hala 9700x için bu anakart en mantıklısı mı ? , daha f/p öneri var mı acaba şu an
Asus tuf b850e wifi da aynı fiyatta , msi ve üçü arasından hangisi mantıklıAsrock b850a pro alırdım
asus tuf faz sayisi 11 onun için alınmaz.Asrockun vram sıcaklıkları da çok iyi.B850 tier liste bakın dilerseniz.Tek soru asrock biosu nasılAsus tuf b850e wifi da aynı fiyatta , msi ve üçü arasından hangisi mantıklı
Aynen 2. soracağım soru da oyduasus tuf faz sayisi 11 onun için alınmaz.Asrockun vram sıcaklıkları da çok iyi.B850 tier liste bakın dilerseniz.Tek soru asrock biosu nasıl
Gigabyte sknti diye biliyorum ama ben asrocka çok gereksız ısınığım nefensizceAynen 2. soracağım soru da oydu, bios uğraştırır mı acaba , gigabyte ın da faz sayısı yüksek uygun anakartı vardı biosundan dolayı çekindim