Tıkla Gelsin TP yüklendi ama parayı çekmedi

Matt Murdock

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,679
Tıkla Gelsin için sanal kartımı kullanıyorum ve sanal karttan sadece alışveriş yaparken bakiye veriyorum. Haliyle 0 TL bakiyesi vardı. 250 TL yüklemeye bastım ama nasıl oluyorsa kod falan sormadan otomatik bakiye yüklendi. Kod sormayabilir normalde onu hatırlamıyorum ama bakiye yok diye hata vermesi lazım. Kredi kartından eksilmiştir diye baktım onda da gözükmüyor. Kart limitine 300 TL ekledim belki çekilir diye ama 4 saat geçti. Sistemsel hata veya bir bug olabilir mi?

Oraya kartı kaydetmek, masterpass kaydetmek gibi, sormuyor çekiyor direk, getirde de öyle. Olmayan parayı nasıl çekti kısmına gelince fikrim yok. Bugdır.

Oraya kartı kaydetmek, masterpass kaydetmek gibi, sormuyor çekiyor direk, getirde de öyle. Olmayan parayı nasıl çekti kısmına gelince fikrim yok. Bugdır.
Evet o yüzden soruyorum çekilen ve provizyon'da olan bir para yok. Kayıtlı 3-4 kart daha vardı onlardan da çekmemiş. Zaten seçili kart limiti 0 olandı. Onda yok diye oto diğerlerini denemez herhalde. Neyse yapacak bir şey yok yemek aldım yedim bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,283
Üyeler
189,821
Son üye
Yunus12..
Geri