Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,610
Kral serbest piyasa falan da vur diyince öldürmeyin
Kral serbest piyasa falan da vur diyince öldürmeyin
ben yazdım. adamlarda stok yok diye
480gb geçmiş olsunHepsi kargoya verildi. Stokta görünmüyordur tabi![]()
Maşallah.
Sigortalı işi vardır da yetmiyordur diye 10 tane alıp satayım demiş olma ihtimali de var.Olum gidin sigortalı bir iş bulun siz nasıl bir modelsiniz. İndirim olsun da sömüreyim sonra kar koyup satayım hayatsızlığın dibi.
Al-sata gidecek kadar ucuz ürün bulunursa konu açmayın gardaş, ihtiyacı olanın arayıp bulma ihtimali konu açıldıktan sonra bu adamlardan arta kalanları alabilmekten daha yüksek
bi kaç dk bitebilecek ürünlerin konusu açmıyorum ben artık , alsatçı daha da hızlı bitirmesin diyeAl-sata gidecek kadar ucuz ürün bulunursa konu açmayın gardaş, ihtiyacı olanın arayıp bulma ihtimali konu açıldıktan sonra bu adamlardan arta kalanları alabilmekten daha yüksek
Al-sat yapan biri bir şekilde bulur zaten konu açılmasına çok da gerek yok gibi. Eski esnaf arkadaşım vardı bu bahsettiğiniz kişilerin yaptığı modele döndü.Al-sata gidecek kadar ucuz ürün bulunursa konu açmayın gardaş, ihtiyacı olanın arayıp bulma ihtimali konu açıldıktan sonra bu adamlardan arta kalanları alabilmekten daha yüksek
earşiv ise hemen kesmezler, e-faturaları hemen kesiyolar.Faturaya nereden bakabiliriz trendyoldan fatura istedim ama gelmedi
Şahıs olarak aldıysanız E-Arşiv, Şirket olarak aldıysanız E-Fatura olur.Onu nasıl anlıcaz ki