Dexim 25W AC Şarj Cihazı TYPE-C 49tl ( Plus ile kargo bedava)

hiç inandırıcı değil. yorum yapmayı biliyor ama yangını mı çekememiş :D benim şuan 2nci cihazı dolduruyor. öğlen geldi.

Dexim 25W şarj aletinin tasarımı, Samsung 25W EP-TA800N şarj aletinin kopyası. Bu tarz Samsung, Xiaomi ve Apple şarj aleti tasarımını taklit eden ürünlerden birkaç tanesini söküp baktım. Devreleri tehlikeli derecede kötü oluyor. Hatta devresine baktığım markaları söyleyeyim: Syrox, Sunix, Kensa, Dramex, Linktech, Rez marka şarj aletiniz varsa da kullanmayın.

1000021177-webp.911706

Şarj aletinizi sökmeden devresinin kalitesini test etmek istiyorsanız paylaştığım konuya göz atın.

elinize sağlık, gençler sizde telefonunuzu cihazınızı geçtim gece uyurken evinize bişey olur bu kadar da kısmayın bütçenizden, aldığınız malı ztn düzgün kullansanız 3-5 seneden fazla gidiyor

hiç inandırıcı değil. yorum yapmayı biliyor ama yangını mı çekememiş :D benim şuan 2nci cihazı dolduruyor. öğlen geldi.
Hiç yangın yaşamamışsın belli , yangını mı çekememiş nedir yarıldım

Sana zahmet, devresinin fotoğrafını paylaş. 50 TL'ye satılan şarj aletini güvenlik açısından inceleyelim.

Sana zahmet, devresinin fotoğrafını paylaş. 50 TL'ye satılan şarj aletini güvenlik açısından inceleyelim.
daha önce hiçbir şarj adaptörünün içini açmadım hocam. yönlendirirsen ya da açılımına dair video linki atarsan aparatsız açabileceksem deneyeyim.

daha önce hiçbir şarj adaptörünün içini açmadım hocam. yönlendirirsen ya da açılımına dair video linki atarsan aparatsız açabileceksem deneyeyim.
fotoğraftaki gibi beze sarıp kurbağacık ve işkence ile sıkıştırıyorum. Kolayca bağlantıdaki yapışkan ayrılıyor. Sizdekinde yapıştırma çizgisi altta olmalı.
1000018896.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,633
Üyeler
190,412
Son üye
ostamno
Geri