❌İndirim Bitti! DAREU A950GM Black PixArt 3395 Sensör Kablosuz Gaming Mouse 1285TL

Beyler mouse bugun elıme ulastı da bazen takılma oluyor şansıma bozuk ürün satmıslar. Bu tarz şikayeti olan baska arkadaşlar da varsa yazsınlar en azından kronik bir sorun mu onu öğrenmiş oluruz

Beyler mouse bugun elıme ulastı da bazen takılma oluyor şansıma bozuk ürün satmıslar. Bu tarz şikayeti olan baska arkadaşlar da varsa yazsınlar en azından kronik bir sorun mu onu öğrenmiş oluruz
Çok mu takılıyor? Benim ki de gelirse test edip yazarım

Hocam aynı şekil bende de oldu. Normal kullanımda fark edemedim ama cs girince bariz bir takılma durumu söz konusu.
Evett döndük dolaştık geldik yine buna, ürünü iade talebi oluşturdum satıcıya ürünü olduğu gibi gönderdim. İadeyi reddetmiş ve değişim yaptığını söylemiş. Orası da muamma ürünü tekrar bana kargolamışlar gelsin pazartesi tekrar bakarım ancak çarşamba günü de farklı bir mouse satın aldım bunu iade edecegim diye. İade hakkım yok muydu 15 gün içinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evett döndük dolaştık geldik yine buna, ürünü iade talebi oluşturdum satıcıya ürünü olduğu gibi gönderdim. İadeyi reddetmiş ve değişim yaptığını söylemiş. Orası da muamma ürünü tekrar bana kargolamışlar gelsin pazartesi tekrar bakarım ancak çarşamba günü de farklı bir mouse satın aldım bunu iade edecegim diye. İade hakkım yok muydu 15 gün içinde

Son düzenleme:
Açıkçası takılmayı fark edene kadar fare çok güzel hissettirmişti. Üzdü ya takılma işi. Araştırınca da takılma sorununa yönelik fazla bir şey çıkmıyor, ki yeni bir model olduğundan eriştiği kitlenin az olmasından kaynaklıdır tahminince. Hocam bakarsın sadece bizdekilerde vardır sıkıntı. Değişimden az da olsa umutluyum. Yine de iadenin kabul olmaması şüphe ettiriyor.

Geri