Düz V10 eski model ve dişli motorlu. G29 gibi yapay geri bildirimi var ve sesli çalışır. Şuan V10'un Ultra modeli uygun fiyatlı. Artık Pro değil Ultra öneriyorum. Hem de metal pedallı. Bu setler Direct Drive motor kullanıyor. Ne olduğunu ufak bir araştırma ile anlayabilirsin. Neden bütçe artırıp bunları almaya değeceğini de...Bide
reis düz v10 nasıl onların ner farkı var prodan
Aynısını yazacaktim sen yazmışsın. Bu böyle bir heves herkes alıp en fazla bir iki ay oynayip bi koseye atiyor sonrasi letgo.. ayrica ucuz ve kaliteli diye bir şey yaşadığımız evrende pek mumkun değil.Direksiyon seti alan bütün tanıdıklarım bir süre sonra oynamaktan sıkılıyordu bende aynı şekilde sıkılan bir arkadaştan alıp kullandım ve gerçektende bir süre sonra sıkıyor direksiyonla oyun oynamak.
Ucuz ve kaliteli bir şeyin linkini attım yukarıya. Benim önerimle Direct Drive set alanlar başından kalkamıyor ama siz bilirsinizAynısını yazacaktim sen yazmışsın. Bu böyle bir heves herkes alıp en fazla bir iki ay oynayip bi koseye atiyor sonrasi letgo.. ayrica ucuz ve kaliteli diye bir şey yaşadığımız evrende pek mumkun değil.