Setup'un daha guzel durması için tavsiye verir misiniz?

lux739

80+
Reaksiyon skoru
16
WhatsApp Image 2026-03-11 at 17.49.22.webp
WhatsApp Image 2026-03-11 at 17.49.22 (1).webp
WhatsApp Image 2026-03-11 at 17.49.22 (2).webp

Aklımda sadece son fotoda ki kabloların gozukmemesi için sarmasık alıp orayı kapatmak var ama biraz fazla hanımefendisel durur gibi geliyor.
Her turlu onerılerınızı beklemekteyim. Link seklinde atarsanız super olur. Monitorun, klavyenin yerini değiştir tarzında da önerilerinizi bekliyorum. tsk

Arkaya LED koyabilirsin. Monitör arkası LED’ler var, onlardan alabilirsin. Ya da masa üstü için bar LED’ler var; onları monitörün altına veya arkasına, duvara yansıyacak şekilde yerleştirerek güzel bir ambiyans oluşturabilirsin. Duvarada duvar halısı asabilirsin güzel ve şık durur hatta kare ızgaralar var duvara önce kare ızgara çakıp çiviyle üstüne halı asarsan daha şık durur hemde güzel fotoğrafların varsa onlardanda koyabilirsin tshirt falan asılabilir forma vs. :D

Arkaya LED koyabilirsin. Monitör arkası LED’ler var, onlardan alabilirsin. Ya da masa üstü için bar LED’ler var; onları monitörün altına veya arkasına, duvara yansıyacak şekilde yerleştirerek güzel bir ambiyans oluşturabilirsin. Duvarada duvar halısı asabilirsin güzel ve şık durur hatta kare ızgaralar var duvara önce kare ızgara çakıp çiviyle üstüne halı asarsan daha şık durur hemde güzel fotoğrafların varsa onlardanda koyabilirsin tshirt falan asılabilir forma vs. :D
duvarla cok etkileşime girmek istemiyorum iz vs kalıyor eski sıkıntı yasadım benzer konulardan dolayı. Masanın altında https://www.trendyol.com/ozer-light...r-p-305078023?boutiqueId=61&merchantId=644250 bundan var yeri aydınlatıcak şekilde alta yapıştırdım, monitor standlarından dolayı arka tarafa yapıştıramadım :(. Onun yerine kasanın üstünde ki hoparloru ana monitorun altına alabilirim gibi duruyor.

hocam konudan bağımsız o duran sigara paketi nedir ilk defa gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitörler birbirine bitişik değil rahatsız olmuyor mu ?

yurtdışından gelme king diye bir şey bende cok bilmiyorum

monitörler birbirine bitişik değil rahatsız olmuyor mu ?
valorant oynarken ana monıtoru dibime kadar soktugum ıcın uzak duruyor ama normal kullanımda birlestiriyorum

monitörün üstüne tuttuğun takımın atkısını koyabilirsin

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aklımda sadece son fotoda ki kabloların gozukmemesi için sarmasık alıp orayı kapatmak var ama biraz fazla hanımefendisel durur gibi geliyor.
Her turlu onerılerınızı beklemekteyim. Link seklinde atarsanız super olur. Monitorun, klavyenin yerini değiştir tarzında da önerilerinizi bekliyorum. tsk
kasanın içi çok boş.
kule tipi soğutma kötü duruyor.
sıvı soğutma yakışır bu kasaya.
üstteki fanlar rgb olmadığı için kötü duruyor.
mousepadi satıp beyaz spirit of aim alabilirsin.

onun dışında süper bence. hiç çiçek böcek alıp setupu sıradanlaştırma

kasanın içi çok boş.

kule tipi ve rgb konusunda hak veriyorum ama sıvı sogutmaya da ihtiyacım yok kule tipi gayet fazlasıyla işimi gordugu ıcın bilmiyorum. Kasanın fanlarından 3 adet daha alıp üstteki fanları değişip, kule tipinin fanını da rgb yapsam nasıl olur?

kasanın içi çok boş.

ama varsa 3 fanlı sıvı sogutma onerısı uygun bir sey 3-5k arası bakabılırım beyaz olmak zorunda degil kasanın yarısı sıyah yarısı beyaz ztn sacma bisi oldu

Bir şey sorucam eski kasamın rgb fanları duruyor ama o kasanın ayrı rgb kontrolcusu var nasıl yenı kasaya baglayıp ısıklarını kontrol edıcem

Son düzenleme:
kule tipi ve rgb konusunda hak veriyorum ama sıvı sogutmaya da ihtiyacım yok kule tipi gayet fazlasıyla işimi gordugu ıcın bilmiyorum. Kasanın fanlarından 3 adet daha alıp üstteki fanları değişip, kule tipinin fanını da rgb yapsam nasıl olur?

ama varsa 3 fanlı sıvı sogutma onerısı uygun bir sey 3-5k arası bakabılırım beyaz olmak zorunda degil kasanın yarısı sıyah yarısı beyaz ztn sacma bisi oldu
kule tipi işini görüyorsa büyük bir şey al bence baya minnacık durmuş kasanın içinde. üstteki fanları satabiliyorsan sat üstüne ekle yandaki fanların aynısından al tak

mousepad glimpse alabilseydin iyi olurduda spirit of aim beyazda iyi gider

WhatsApp Image 2026-03-11 at 18.39.17.webp
WhatsApp Image 2026-03-11 at 18.39.16.webp

ustteki rainbow fanları bu fanlarla degıseyım mı?
kule tipi işini görüyorsa büyük bir şey al bence baya minnacık durmuş kasanın içinde. üstteki fanları satabiliyorsan sat üstüne ekle yandaki fanların aynısından al tak

mousepad glimpse alabilseydin iyi olurduda spirit of aim beyazda iyi gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri