Öneri Disariya ses vermeyen kablosuz kulakustu kulaklik onerisi

Vemoxis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
Fiyatlar nasil bilmiyorum ama en F/P olani veya fiyatini hak ediyor dediginiz, disariya ses vermeyen kablosuz kulakustu kulaklik onerilerini alabilir miyim? Ozellikle geceleri oyun oynamak ve sarki dinlemek icin kullanmayi planliyorum.

Dışarı ses vermemesi için pedleri suni deri olması gerekiyor, odanda klima yoksa yazın biraz üzebilir seni suni deri kulaklıklar.

Havit H2002P alıp, %30-50 civarında kullanırsan dışarıya ses gitmeyecektir. Zaten ayarları yapılınca bu ses seviyelerinde bile şiddetli diyebilirim. Tabii bazı kişiler yüksek ses dinlemekte, %20-40 oranında işitme kaybı yaşayabiliyor. Bu çok yaygın ama insanlar tarafından pek bilinmeyen bir şey. Bu kayıp olanlarda %100 bile sesi az gelebiliyor.

Sürücüsü ve ayar videosu:

Kablosuz olarak ATK N9 da alınabilir.

Kulak içi olur diyorsan Wraith EvoX ve ses kartı alabilirsin. Eğer anakartın giriş seviyesi değilse (genelde gaming yazanlarda kaliteli ses kartı veya kartı destekleyen bazı bileşenler oluyor) ses kartına da gerek kalmıyor. Ses kartının stoğu kalmamış. Ben ₺1800 olanla kullanıyorum gayet yetiyor. Eğer bütçen varsa 35 PRO olanını da alabilirsin, ileride başka jak kulaklıklarla da kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,047
Son üye
asssass
Geri