Flash bellek ile telefondan veri aktarma

Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar, eski bir telefonumdaki fotoğrafları aktarmak istiyorum.Telefonum Xiaomi Mi 10 Lite. Type-C girişli bir flaş bellek alırsam, bilgisayara bağlamadan fotoğraflarımı bu belleğe aktarabilir miyim?"

Merhaba arkadaşlar, eski bir telefonumdaki fotoğrafları aktarmak istiyorum.Telefonum Xiaomi Mi 10 Lite. Type-C girişli bir flaş bellek alırsam, bilgisayara bağlamadan fotoğraflarımı bu belleğe aktarabilir miyim?"
Aktarırsın, format içinde işine yarar, elinde fazladan pc olmaz, telefondan windows indirip pcye format atarsın.
Bende bu var memnunum

eğer elinde flaş varsa otg kabloda aynı işi görür

OTG ile aktarılır.

Type A girişli usb belleğiniz varsa bunla telefonunuza takabilirsiniz.

Ayrıca,

Böyle 128 GB Type C girişli SSD de var.

çok teşekkürler yanıtlarınız için arkadaşlar

Typ-c olmasına da gerek yok elinde normal usb varsa dönüştürücüylede yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,391
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri