Yardım 6800XT RE Requiem oynarken çöküp duruyor?

Yavuxxx

80+
Reaksiyon skoru
32
Bazen diğer oyunlarda da oluyordu ama şuan oyanayamıyorum oyunu açtıktan bazen 15dk sonra bazen 2dk sonra ekran gidiyor ve gelmiyor kasadan kapatıp açmam gerekiyor. İmzadaki sisteme sahibim ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? Stok ayarlarda denedim olmadı şuan aşağıdaki undervoltu denedim yine olmuyor. Acil yardım. oyun oynarken kapalı yerlerde 200fps alıyoprum fanlar %70 te çalıştırıyorum hotspot 80i geçmiyor ama yine de çöküyor neden olduğunu anlamadım.
1773505093524.webp
1773505085162.webp

Voltaj düşük gibi geldi. Ama stokta sorun çıkartmaması lazım. Oyunda da sorun olabilir. Yeni çıkmış oyun sonuçta.

Voltaj düşük gibi geldi. Ama stokta sorun çıkartmaması lazım. Oyunda da sorun olabilir. Yeni çıkmış oyun sonuçta.
yapay zekaya sorarak undervolt yapmaya çalıştım ilk başta voltaj o yüzden böyle. Kartın stok ayarlarında fanları çalıştırmıyor hiç hotspot 100 görüyordu

yapay zekaya sorarak undervolt yapmaya çalıştım ilk başta voltaj o yüzden böyle. Kartın stok ayarlarında fanları çalıştırmıyor hiç hotspot 100 görüyordu

Stokta bırakıp sadece fan ayarı yapabilirsin.

DDU ile değil AMDCleanUpUtility ile driverları kaldır bu arada. Bu daha faydalı AMD için.

Stokta bırakıp sadece fan ayarı yapabilirsin.

DDU ile değil AMDCleanUpUtility ile driverları kaldır bu arada. Bu daha faydalı AMD için.
hangi sürümü yüklemeyliyim peki en sonuncuyu mu indireyim

yine çöktü bir işe yaramdı maalesef

Bence ramleri default yapın. XMP AÇMAYIN.Bir de öyle deneyin. XMP açarsanız mhzyi 1 veya 2 kademe düşürün. 3200mhaz ise 3000 yapın ya da 2933Mhz yapın. 5. nesil Amd ler 3600 mhz üstünde ramleri deteklemiyor. 3800MHz maksimum silikon kalitesine göre. FCLK= Ram hızının yarısı yapın. 3000 mhz ram için FCLK 1500 mhz yapın.
UCLK=MEMCLK yapın.

Ram hızıyla her oynadığınızda FCLK yı onun yarısı yapmayı unutmayın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,566
Üyeler
190,239
Son üye
ahkam
Geri