İnceleme MCHOSE V9 Pro Kablosuz Kulaklık

mikrofonu mükemmel. rahatsız eden tek şeyi kulaklığın yazılımı leş ötesi. şarj göstergesi getirmenin bir yolu var yazılım ile fakat yazılımı o kadar leş ki asus rog ekosistemine geçiyorum şuan oled monitörü de mouseyi de aldım yakında mchose g75 pro ve mchose v9 pro yu da salcam alalı 5 ay bile olmamasına rağmen :D yazılım herşeydir hocam basit çinli ürünlerin forum güzellemesine kapılıp almayın.
Yazılımı basit ve temiz, asıl Asusun yazılımları bloatware ve berbat Armoury Crate vs.

Yazılımı basit ve temiz, asıl Asusun yazılımları bloatware ve berbat Armoury Crate vs.
hocam peki o sene bu sene mi ? tarihin en kötü liverpoolu tarihin en iyi karagümrüğü mü ? çünkü tek yanan karagümrük değil gibi :D
Hani bu yazdığınıza nazaran merak ettim de fenotipi 5913 mesajda 1 çözüm istatisliği de bağırttı :D neyse mute ya mchose bro! çin devi bro?

hocam peki işin sonunda yazılımı dışında sizi rahatsız eden bir konu oldu mu? 2010lardan kalma çinli sound yazılımlarıyla baya içli dışlıyım o yüzden yazılım konusu benim için pekte büyük bir sorun oluşturmaz, uğraşırım yani. kulaklığın kendisinde bir sorun yoksa benlik problem değil.

hocam peki işin sonunda yazılımı dışında sizi rahatsız eden bir konu oldu mu? 2010lardan kalma çinli sound yazılımlarıyla baya içli dışlıyım o yüzden yazılım konusu benim için pekte büyük bir sorun oluşturmaz, uğraşırım yani. kulaklığın kendisinde bir sorun yoksa benlik problem değil.
şarjı bazen gözüküyor bazen gözükmüyor şarjın gözükmesi için 3. parti çevrimiçi çalışan bir tool var onu kurman lazım güvenli değil. aynı zamanda her kapatıp açtığında basit çin yapımı pazar malı gibi bir kadın sesi power on diyor power off diyor ama bunu uzatarak söylüyor. ve uzun olduğu için hemen açayım diyemiyorsun bu konuşma bitince adapter conneciton diyor bu da 3 saniye sürüyor sonra adapter mode diyor bu da 2 saniye sürüyor. kafadan 7-8 saniye deli gibi bekliyoruz. bunların ışığında eq ayarları çok kötü cloudda kayıtlı olan en beğenileni bile yapsan tatmin etmiyor ve 7.1 ses desteği açınca discord/ts/teams gibi sesli konuştuğun tüm uygulamlarda yankı yapıyor ve asla çözümü yok bunların.

hem bunu hem atk n9 ultra yı kullanan biri varmı bu fiyat bandında ikisi de çok güzel özellikler sunuyo arada kaldım

Ekler

• 231.webp
    231.webp
    9.1 KB · Hit: 15
  • sdeg.webp
    sdeg.webp
    87.7 KB · Hit: 16
hem bunu hem atk n9 ultra yı kullanan biri varmı bu fiyat bandında ikisi de çok güzel özellikler sunuyo arada kaldım
ben iki ürünü de kullandım iki ürününde birbirinden çok bir farkı yok. kağıt üstünde özellikler farklı gözüküyor sadece değerler vs.
sattım rog ekosistemine geçtim memnunum bir daha mchoseymiş aula'imiş vs. çin markalarına bulaşmam forum güzellemesi yapılıyor diye.
Uzun vadede iki ürününde yazılımı tamamen çöpleşiyor. Demedi demeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,931
Üyeler
191,183
Son üye
dopedopedope
Geri