Öneri 1-1.5k bandına kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

arda.wqqp

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
Bütçe
1500
istediğim özellikler:
basslar biraz daha dolu olsun ama yine de çok dengesiz olmasın
çift cihaz desteği (eğer daha kaliteli bi şey alabiliceksem bu olmasa da olur)
anc
beyaz renk
uygulama desteği
bi de mümkünse kutusu yüzük kutusu gibi olanlardan değil de airpods tarzı olanlardan olsun
ve ek olarak şu çin markalarından bıktım artık bi qcy bi de soundpeats kullandım ses olarak güzeller ama ikisinde de batarya sorunları ve eşleşme sorunları oluyor biraz daha kaliteli markalar olabilirse sevinirim

şu an soundpeats t3 pro kullanıyorum ses git gel yapıyor izlediğim/dinlediğim şeyi durdurana kadar düzelmiyor ve sağ kulaklığın ızgarası çıktı o yüzden yenisini almak istiyorum şu an böyle kullanabiliyorum ama bi sıkıntı olur mu olmazsa biraz daha böyle kullanayım sonra alayım

ve bu nasıldır kullananlar varsa önerir misiniz ?

bu arada iphone kullanıyorum uyumluluk açısından çoğu kulaklık sorun olmaz ama sorun olucaksa ona göre önerin

istediğim özellikler:
basslar biraz daha dolu olsun ama yine de çok dengesiz olmasın
çift cihaz desteği (eğer daha kaliteli bi şey alabiliceksem bu olmasa da olur)
anc
beyaz renk
uygulama desteği
bi de mümkünse kutusu yüzük kutusu gibi olanlardan değil de airpods tarzı olanlardan olsun
ve ek olarak şu çin markalarından bıktım artık bi qcy bi de soundpeats kullandım ses olarak güzeller ama ikisinde de batarya sorunları ve eşleşme sorunları oluyor biraz daha kaliteli markalar olabilirse sevinirim

şu an soundpeats t3 pro kullanıyorum ses git gel yapıyor izlediğim/dinlediğim şeyi durdurana kadar düzelmiyor ve sağ kulaklığın ızgarası çıktı o yüzden yenisini almak istiyorum şu an böyle kullanabiliyorum ama bi sıkıntı olur mu olmazsa biraz daha böyle kullanayım sonra alayım

ve bu nasıldır kullananlar varsa önerir misiniz ?

bu arada iphone kullanıyorum uyumluluk açısından çoğu kulaklık sorun olmaz ama sorun olucaksa ona göre önerin
Sorduğunuz kulaklıkta hi-res ve çevresel ses desteği bulunmuyor. Bende kulaklık için araştırma yapıyordum geçen hafta 1400tl ye Baseus bass bp 1 pro aldım sizede önerebilirim. İstediğiniz tüm özellikler mevcut.

Sorduğunuz kulaklıkta hi-res ve çevresel ses desteği bulunmuyor. Bende kulaklık için araştırma yapıyordum geçen hafta 1400tl ye Baseus bass bp 1 pro aldım sizede önerebilirim. İstediğiniz tüm özellikler mevcut.
hi-res çok önemli mi bilmiyorum spotify kullanıyorum şu an spotify Türkiyede kayıpsız ses sunmuyor zaten eğer hi-res dediğiniz buna yardımcı olan bi şeyse diğer yandan nothingde çevresel ses desteğinin olmaması kötü o yüzden baseus daha iyi geldi ama biraz daha bakıcam başka tavsiyesi olan varsa onlar da yazsın

Geri