2k monitör Tavsiyesi

engin147

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
11000
Merhaba arkadaşlar 2k en az 240hz monitör arıyorum iyi Bi marka ve model olursa çok sevinirim phılıps evnia 2k 260hz aldım 5 üründe de ölü piksel çıktı o yüzden soğudum o modelden aoc da aynı fiyata var ama panel olarak aynı oldukları için farklı Bi marka model önereblrsnz sevinirim bütçen 10 11 arası pivot takıntım yok olmasada olur

Merhaba arkadaşlar 2k en az 240hz monitör arıyorum iyi Bi marka ve model olursa çok sevinirim phılıps evnia 2k 260hz aldım 5 üründe de ölü piksel çıktı o yüzden soğudum o modelden aoc da aynı fiyata var ama panel olarak aynı oldukları için farklı Bi marka model önereblrsnz sevinirim bütçen 10 11 arası pivot takıntım yok olmasada olur
kral ikinci el bakman daha mantıklı olur bu fiyata bence

2.ele girmem hocam ya büyük ihtimalle aoc yada asus alıcaz aoc ta şüphe ediyorum phılıps gibi olursa dye ama bakalım sinerjinin elindeki ürünlerdemi sıkıntı var acaba orda yaşadım bu ölü piksel durumunu

Niye dostum ne alaka ? Sallama hacı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.ele girmem hocam ya büyük ihtimalle aoc yada asus alıcaz aoc ta şüphe ediyorum phılıps gibi olursa dye ama bakalım sinerjinin elindeki ürünlerdemi sıkıntı var acaba orda yaşadım bu ölü piksel durumunu
Bütçe artarsa bu. Baya iyi monitör.

hocam ben butceyi gormedım baslıkta 2k yazıyor ya

Son düzenleme:
5 Kere olu piksel büyük şanssızlıkmiş

Niye dostum ne alaka ? Sallama hacı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe artarsa bu. Baya iyi monitör.
Hz değerine göre fiyat yüksek geldi hocam bana

Dostum sen monitör alırken sadece 2k olmasına ve hz değerine mi bakıyorsun ? Ekran panel kalitesi falan önemsiz senin için galiba. Alabileceğin en kaliteli ips panellerden var bu monitörde. Neyse hocam seçim senin.
Panel kalltesi önemli tabi hocam neden önemsiz olsun benim için 2k olsun netliği akıcılığı iyi olsun kaliteli olsun tabi daha çok tanınmış monitör markası varken gıgabyte neden bakıyım bulucaz artık Bi model

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,693
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri