Tavsiye ederim bunlarda iyi 6 reverse 5 tane normal push pull aio yaptım max hız 65 ayarladım çok sessiz oluyor böyle memnunum sıcaklık değerleri üst taraf cam bide cfm yeterli bence
frozen warframe 420 10-8 veririm tek duyduğum pompa sesi ilk açılışta su sesi yoksa 9 veririm
360 vision 10-7 veririm.
artich 3 10-6 verirdim duyduğumu hatırlıyorum çünkü.
en çok pompa sesini lian li duydum birde deep cool felan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bendeki bu zaten cfm yüksek değil ama orta şeker sessizlik muazam.
fan sesi var evet ama pompa sesi yok
ben fanları değişiyorum beni bozmaz o yüzden inanki çok denemedim biraz bağlayıp denemek lazım lianli fanda taktım bu hafta fırsatım olur.
se 1-2 gün denicem bence bu perşembe düzüde sürer 5080 astral bekliyoruz taksitle gelse bağlayıp denicem.
Güzel ürün manyetik kasaya yapışıyor usb veriyolunu kullanıyor 9pin ve type A şekil de bağlantı yapılabiliyor bende 4 ekran var 4 ü içinde 2. ile 3. Sıraya falan girer kalite bakımından ama bazı sorunları var
Hocam zoko dediğin marka onu getir vergisini öde nakliyesi sevki teknik desteği öyle fiyat çıkarıyor. Ama şöyle bişey var ürünün ham maliyeti o yani lcdler içinde 20 dolar bile çok çıkış maliyeti yani sen 10k veriyorsun ama 5k sı saydıklarıma gidiyor
Q serisini şuan kasamda kullanıyorum pull push için bile yeterli değil ama hava akışını kasa içine dağıtması ve sessizliği güzel. Cfm değerine çok takılmayın dönüş hızı ile verdiği cfm arasında bariz orantısızlık olan bir fan değil. O yüzden muadillerine göre oldukça fp. Yani sesini duymuyorsa biraz ısı sorun değil bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fps düşüyor. Ram ve cpu kullanımı yapıyor. Sisteme göre değişebilir ama %5 6 gibi bişey diyebilirim.
O fanları almak mı asiahorse nyota mı almak aynı modelin içi rgblisini istiyorum ancak aynı zamanda fan olarakta güzel çalışan bir şry bulamadım cok pahalı olmadıkca var mı önerebileceğiniz bir şey
O fanları almak mı asiahorse nyota mı almak aynı modelin içi rgblisini istiyorum ancak aynı zamanda fan olarakta güzel çalışan bir şry bulamadım cok pahalı olmadıkca var mı önerebileceğiniz bir şey
Asia horse denemedim ama sonra sistemde onu da deneyeceğim. İyi olduğunu biliyorum ama denemediğin ürün hakkında bişey diyemem. Öneren çok. Argb olarak thermalright tlq serisinde x3 var https://www.thermalright.com/product/tl-m12q-s-x3/ ama kimse getirmemiş
Asia horse denemedim ama sonra sistemde onu da deneyeceğim. İyi olduğunu biliyorum ama denemediğin ürün hakkında bişey diyemem. Öneren çok. Argb olarak thermalright tlq serisinde x3 var https://www.thermalright.com/product/tl-m12q-s-x3/ ama kimse getirmemiş
konuda sıvı sogutma muhabbeti dönmüşte Thermalright Mjolnir Vision 360 kullanıyorum gayet sessiz pompa sesi duymuyorum banamı öyle denk geldi bilmiyorum önceki kullandım sıvı sogutmada kasa açarken veya arada sırada su sesi geliyordu bunda oda yok içine su koymayımı unuttular naptılar fan olarakta thermalright Tl kullanıyorum bence en FP reverse fan bunlar
*yazılım olarak bazen sıkıntılı TRCC programı ama çözüyorum bi şekilde