❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

St. Trina

80+
Reaksiyon skoru
33
Sadece tek bir satıcı satıyor, tam olarak indirim değil fakat N11 ilk sipariş kuponu (250₺) ve nays cashback ile 1600 civarına alınabiliyor. Meyer ve wraith'te bu model yok. 2026 şubatta çıkan bass versiyonu. Kutu içeriği dolu dolu. Taşıma çantası, güzel görünen bir kablo, gayet kaliteli sonic ve tang sancai eartips ile beraber geliyor. Budget iem arayan arkadaşlar değerlendirebilir. Wan'er SG II'nin orijinal tonalitesini daha çok beğenenler jade modelden sipariş verebilir (sonic tips yok).

Type-c varyantı da var onun linkini eklemedim.
28886.webp

Ayrıca hepsiburada ve trendyolda da listelenmiş ürün. Bu ikisinden birinde kupon varsa değerlendirilebilir

bunun için dac tarzı bir şey almaya gerek var mı?

Sadece tek bir satıcı satıyor, tam olarak indirim değil fakat N11 ilk sipariş kuponu (250₺) ve nays cashback ile 1600 civarına alınabiliyor. Meyer ve wraith'te bu model yok. 2026 şubatta çıkan bass versiyonu. Kutu içeriği dolu dolu. Taşıma çantası, güzel görünen bir kablo, gayet kaliteli sonic ve tang sancai eartips ile beraber geliyor. Budget iem arayan arkadaşlar değerlendirebilir. Wan'er SG II'nin orijinal tonalitesini daha çok beğenenler jade modelden sipariş verebilir (sonic tips yok).

Type-c varyantı da var onun linkini eklemedim.
Alıntıyı görüntüle
Yapmayın hocam ya daha bir şey almıcaktım. Bu konu keşke karşıma çıkmasaydı o.O2 Bende zamanında simgot ea500lm vardı hiç memnun kalmadım bass performansından ben bass canavarı bir şey arıyorum. Şuan da bende aktif olarak redmi buds 5 pro var kablosuz olarak bunu kullansam güzel bir performans alır mıyım benim kablosuzuma kıyasla ? Alabiliyorsam yapıştırıcam çünkü direk :)

Ses kasmada falan nasıl bu kulaklıklar? Kulak üstlerini aratır mı?

daha dün gece kz szx terminator siparis verdim telefonda kullanmak için ses kalitesi güzel olsun iyi bass versin isteğim bunlar. bu mu iyi benim aldığım mi

Neden kulaklik alirken bu tip urunler karsima cikmiyor ki xd kutu icerigine bayildim. Kablolu olmasi direk eleme sebebi benim icin :/

bunun için dac tarzı bir şey almaya gerek var mı?
Type C versiyonunda DAC var ama ben önermem. Apple dac yeterli (eu modeli bile).
Yapmayın hocam ya daha bir şey almıcaktım. Bu konu keşke karşıma çıkmasaydı o.O2 Bende zamanında simgot ea500lm vardı hiç memnun kalmadım bass performansından ben bass canavarı bir şey arıyorum. Şuan da bende aktif olarak redmi buds 5 pro var kablosuz olarak bunu kullansam güzel bir performans alır mıyım benim kablosuzuma kıyasla ? Alabiliyorsam yapıştırıcam çünkü direk :)
Evet daha iyi bass duyarsın bununla. Mid ve tizlerde de daha iyi iş yapacağını düşünüyorum. Buds 5 pro dinlemedim ama, sonuçta kablosuz BT earbuds yani.
Ses kasmada falan nasıl bu kulaklıklar? Kulak üstlerini aratır mı?
Aynı paraya alınan kulaküstü kulaklıkları aratmaz (red lion için konuşuyorum, kendim henüz dinlemedim). Daha iyi IEM'lerde çok kolay ses kasılıyor zaten.
daha dün gece kz szx terminator siparis verdim telefonda kullanmak için ses kalitesi güzel olsun iyi bass versin isteğim bunlar. bu mu iyi benim aldığım mi
Fi tarihinden kalma KZ tercih etmezdim ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden kulaklik alirken bu tip urunler karsima cikmiyor ki xd kutu icerigine bayildim. Kablolu olmasi direk eleme sebebi benim icin :/
Kayıpsız müzik dinlemek için kablolu seçenekler daha erişilebilir. Ben aktif olarak bir sürü kablolu kablosuz, kulak içi- kulak üstü kullanıyorum. Yalnızca tek bir kulaklık kullanılacak olsam IEM tercih etmezdim herhalde.

tabii ki ses kalitesi olarak kablo her zaman iyidir ama sporda sokakta bisiklet surerken hareket ettigim icin kablosuz daha avantaj oluyor.

Dostum bass ararken EA500LM almış helal kanka :D

tabii ki ses kalitesi olarak kablo her zaman iyidir ama sporda sokakta bisiklet surerken hareket ettigim icin kablosuz daha avantaj oluyor.
Benim kablosuz kulagimda asla durmuyor imkani yok kullanamiyorum.

Dostum bass ararken EA500LM almış helal kanka :D

Benim kablosuz kulagimda asla durmuyor imkani yok kullanamiyorum.
Valla çok fazla bass arıyorum diye burayada yazmıştım konuda siz denk gelmediniz hocam valla ya :D Bunu önerir misiniz peki ne dersiniz çok kablolu kullanan biri değilim ama arada canım sıkılırsa kullanmak için alcam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri